Video: My Christmas Presents - Part 2

dinsdag 10 januari 2012


Kerst, wat mij betreft de warmste en meest liefdevolle tijd van het jaar, een waar feestje waarvoor je alles uit de kast mag trekken. Eerder deze week deelde ik met jullie al onze kersttradities en liet ik jullie het eerste deel van mijn kerstcadeautjes zien, maar daarnaast beloofde ik dat deel twee van de video er spoedig aan zou komen. Natuurlijk is het ergens een beetje beschamend om te laten zien hoe zeer ik in de watten ben gelegd, al hoop ik dat jullie begrijpen dat ik dit deel uit enthousiasme en dankbaarheid. Ik wens jullie dan ook vooral veel kijk plezier toe en hoop dat ik nog een beetje de Kerst-stemming mag brengen op deze akelige januaridag.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio