Video: My New Year’s Eve Party Outfit

maandag 2 januari 2012Gelukkig Nieuwjaar, lieve dames! Ik hoop dat jullie gisteren allemaal een beetje uit hebben kunnen slapen, hebben genoten van de vele voedselrestjes en jullie net als ik een ware ‘pj-day’ hadden. Natuurlijk zijn de feestdagen heerlijk om uit te pakken met smokey eye sets, glitters, pigmenten, rode lippenstift en holografische nagellak en ik doe er dan ook vrolijk aan mee, maar zodra deze dagen voorbij zijn ben ik drie keer zo dankbaar voor Sebas’ veel te grote joggingbroek om in rond te ‘schloeberen’.

Net voordat ik op oudejaarsavond vertrok om Oud op Nieuw te vieren met een gezellige groep vrienden werd ik door mijn site eraan herinnerd dat er in de linker zijbalk een poll loopt. Een poll waarin jullie aan kunnen geven wat jullie graag meer willen zien op Pretty Brilliant. Aan kop gaan make-up looks en outfit of the days, na een korte overweging leek het me een geweldig idee om gauw naar de videocamera te grijpen en mijn outfit en make-up – wat overigens een goud met zwarte winged smokey eye was - vast te leggen. Het werd een kort, rommelig, chaotisch, donker filmpje van mini-formaat, dat niet geschikt is voor de zeezieken onder ons, maar met het geweldige muziekje – waar jullie aan mogen wennen, hét nieuwe muziekje van Pretty Brilliant - eronder word ik er toch erg vrolijk van. Ik hoop dat jullie er ondanks het slechte camerawerk en belichting van kunnen genieten en mij in de comments vertellen wat jullie droegen om het nieuwe jaar in te gaan.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio