Video: Outfit of the day – Cuddly Bow Sweater

vrijdag 20 januari 2012


Outfit of the day’s: Ik zie ze zelf maar al te graag voorbij komen bij mijn favoriete bloggers en vloggers, maar zelf waag ik me er bij voorkeur niet aan. Waarom niet? Nou, jammer genoeg, verkeer ik niet in de luxe positie waarbij een fotograaf mij op de voet volgt en mijn familieleden en vrienden wijs ik liever deze functie liever niet toe. Áls ik dan al mijn nieuwe Bloggie bij de hand neem om mijn outfit voor jullie vast te leggen, dan moet dat vreselijk old school in mijn spiegel met een heerlijk schokkend beeld. Ik hoop dat jullie me dit niet al te zeer kwalijk nemen en jullie alsnog kunnen genieten van deze korte video, waar jullie mij zien gehuld in mijn nieuwe liefde: De cuddly bow sweater!

Maandag was het zo freezing cold dat er naar mijn idee niets anders op zat dan de Maastrichtse H&M naar binnen te stappen en heel veel dikke truien te passen. Een half uur later verliet ik de winkel met aan mijn arm een plastic zak waarin twee koopjes zaten. Het kippenvel waarmee ik de winkel betrad, liet ik dan ook achter in de paskamers. Voor maar liefst € 12 kocht ik twee ge-wel-dige wollen truien, waarvan een zelfs een open rug had met strikjes – When you know me, you know my freaky obsession for bows. In deze trui voel ik me zo ‘Joyce’, warm en knuffelig, dat ik het niet kon laten om ’s avonds laat even gauw naar de Bloggie grijpen en een poging te wagen mijn outfit met jullie te delen. Laat me vooral weten of zulke korte video’s op prijs gesteld worden, wat ik kan verbeteren – zonder statief of cameraman – en wat jullie graag nog zouden willen zien op Pretty Brilliant. Alle suggesties zijn welkom! Thanks for watching! <3

Ps. Wil jij dit knuffelige, poederroze schatje ook nog scoren? Hij – eigenlijk is het natuurlijk meer een ‘zij’, de mannelijkheid is ver te bekennen - is voor € 7 te vinden in de sale-rekken als het goed is. Have fun shopping!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio