Bubba with Glasses Blogteam #3: Get ready for spring

woensdag 29 februari 2012


Deze week vieren we niet één, maar twee verjaardagen op Pretty Brilliant! En nu zul je zeggen: ‘Oh nee, Joyce, zijn we je vergeten?’ Natuurlijk niet, mijn echte verjaardag laat ik niet onopgemerkt voorbij gaan! Zonder dat ik het wist is mijn lieve roze blogkindje één jaar geworden en deze verjaardag vier niet alleen. Nee, ik houd een feestje samen met mijn mede-jarige Bubba, die ook zijn eerste levensjaar overleefd heeft. Hoera! Om zijn verjaardag waardig te vieren, besloot Bubba flink uit te pakken door de shop de vullen met heerlijke nieuwe sieraden. Sieraden waar Bubba zijn beroemdheid aan te danken heeft, sieraden met de kernwoorden: Fashionable, trendy én budgetproof. Vind ik leuk! En jullie vast ook. Reden te meer voor mij om voor de camera te kruipen jullie drie nieuwe sieraden te laten zien. Have fun watching!
Photobucket
Wat zijn de sieraden uit de nieuwe collectie toch weer prachtig! Ik verbaas me elke keer opnieuw over hoe bijzonder, origineel, hip en mooi de sieraden zijn met het oog op de verkoopprijs. Heerlijk! Om jullie een zetje in de goede richting te geven, zodat jullie jezelf ook verwennen met deze prachtige lente-vriendelijke sieraden, kun je op het item naar keuze klikken en wordt je direct naar de verkooppagina op Bubba with Glasses gebracht – Service van het huis, zullen we het maar noemen:
Do You Love Me Ring - € 4,-
Spring Medallion Necklace - € 4,50
Search the World Necklace - € 4,50

Ik hoop in ieder geval dat jullie eens een kijkje op Bubba with Glasses zullen nemen, want in de webshop is nog veel meer moois te vinden. Waar ik jullie verder graag nog op wil wijzen, zijn de Surprise-Bags die momenteel te koop zijn. Zo leuk! Voor het fijne bedrag van € 4,50 ontvang je een surprise-bag naar keuze met maar liefst drie sieraden erin. Om deze surprise-bags te personaliseren heeft Milou meerdere varianten gemaakt in verschillende stijlen, denk aan de Colour suprisebag, de Bronze suprisebag óf de Joyce variant: De Romantic suprisebag. Natuurlijk laat Bubba je niet volledig in het donker tasten en worden er bij de bags suggesties genoemd, zodat je ongeveer weet wat je mag verwachten. Ik moet zeggen dat ik de verleiding moeilijk kan weerstaan om de Romantic variant aan te schaffen, nu ik weet dat hier mogelijk ‘pareloorbellen, strikjesoorbellen, rozenring en parelarmbanden’ inzitten. Als iets mijn naam schreeuwt, dan is dit het wel!

Have fun shopping, lovelies!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio