Kortingscode: Shoppen met korting bij My New Bag

woensdag 1 februari 2012


Dames, dames, wat ben ik toch ontzettend blij met jullie als lezeressen! Ik werd echt ongelofelijk gelukkig van alle lieve reacties op mijn What’s in my bag video dit weekend, heerlijk dat jullie net zo verliefd zijn op de Kelly Bag als ik. Nu heb ik heel goed nieuws, nieuws dat jullie stiekem al op hebben kunnen maken uit de titel. Mijn What’s in my bag video is namelijk niet onopgemerkt gebleven. Dezelfde dag nog ontving ik van My New Bag’s hartelijke Eline een mailtje met daarin een bedankje én – de enigszins retorische - vraag of ik openstond voor het ontvangen van een kortingscode. Natuurlijk was ‘nee’ niet eens een optie! Ik houd ervan om jullie zo nu en dan te verwennen met kortingscodes en winacties!

Photobucket
Uit de reacties op het What’s in my bag artikel heb ik duidelijk op kunnen maken dat genoeg harten sneller gingen slaan van de Kelly Bag. Precies daarom vind ik het ook zo geweldig dat ik die dames blij mag maken met een fikse korting op de My New Bag tassen. Natuurlijk, zullen de tassen nooit ‘een koopje’ worden en dat mag je ook helemaal niet verwachten van een kwalitatief hoogwaardige tas van Italiaans leer, maar met de kortingscode hopen wij toch de drempel om jezelf te verwennen met zo’n plaatje iets te verlagen. Met de code ‘PRETTYBRILLIANT’ krijgen jullie maar liefst 15% korting op de gehele tassencollectie van My New Bag, inclusief de tassen in de sale. De kortingscode loopt tot 29 februari, zodat ook de twijfelaars onder jullie even de tijd hebben om overstag te gaan. Is dat niet héérlijk?

Ik heb inmiddels het My New Bag virus flink te pakken en kan niet stoppen met het aanvullen van mijn wishlist. Zo zou ik de Aleida grijze laktas met open armen ontvangen! Love de combinatie tussen kleurrijke speelsheid van de hanger en de sexy zakelijkheid van de grijze lak. Voor nu, wens ik jullie allemaal heel erg veel plezier met het neuzen door het assortiment van My New Bag en natuurlijk hoop ik dat alle Pretty Brilliant lezeressen voor eind februari zijn voorzien van een nieuw pareltje aan hun arm. Have fun shopping at My New Bag!

Ps. Breng zeker ook even een bezoekje aan de webshop die Eline gisteren geopend heeft: By Lien! Om de opening van haar tweede webshop te vieren, krijg je ook hier 15% korting op je bestelling met de code: 'OPEN'. Van harte gefeliciteerd met je tweede shop Eline, opdat deze net zo'n succes mag worden als My New Bag!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio