Tag: Als ik een ... was, dan was ik ...

dinsdag 7 februari 2012

Photobucket
Op de blog van internetvriendinnetje Alyssa kwam ik vorige week een hele gezellige en vooral bijzondere tag tegen. Niet gek, dat haar versie van deze tag het hele weekend open heeft gestaan om overgenomen te worden! De ‘Als ik een … was, dan was ik …’ tag is ervoor bedoeld om je in verschillende ‘dingen’ te verplaatsen. Welke gezichtsuitdrukking zou ik zijn, welke maand, welk soort fruit of welk meubelstuk? Vandaag zullen jullie het allemaal te weten komen en mij nog iets beter leren kennen. Ik heb in ieder geval heel veel plezier gehad met het invullen van deze tag en hoop dat ik hem binnenkort veelvuldig op het internet tegen zal komen.


Photobucket
Als ik een maand was, dan was ik juni.
Als ik een dag was, dan was ik zaterdag.
Als ik een tijdstip was, dan was ik 17:17.
Als ik een planeet was, dan was ik Venus.
Als ik een zeedier was, dan was ik een zeemeermin.
Photobucket
Als ik een richting was, dan was ik zuid.
Als ik een meubelstuk was, dan was ik een lounge-bank.
Als ik een vloeistof was, dan was ik Miss Dior Chèrie.
Als ik een boom was, dan was ik een bloesem.
Als ik een gereedschap was, dan was ik een figuurzaag.
Photobucket
Als ik een bloem was, dan was ik een pioenroos.
Als ik een weersoort was, dan was ik zonnig.
Als ik een muziekinstrument was, dan was ik een gitaar.
Als ik een gezichtsuitdrukking was, dan was ik een glimlach.
Als ik een kleur was, dan was ik poederroze.
Photobucket
Als ik een emotie was, dan was ik dankbaarheid.
Als ik een soort fruit was, dan was ik een framboos.
Als ik een geluid was, dan was ik een Jason Mraz nummer.
Als ik een element was, dan was ik lucht.
Als ik eten was, dan was ik een suikerspin.
Photobucket
Als ik een auto was, dan was ik een roze kever/eend.
Als ik een plek was, dan was ik een patisserie.
Als ik een stof was, dan was ik wol.
Als ik een smaak was, dan was ik zoet.
Als ik een voorwerp was, dan was ik een knuffel.
Photobucket
Als ik een lichaamsdeel was, dan was ik de armen.
Als ik een liedje was, dan was ik Song Bird van Eva Cassidy.
Als ik een paar schoenen was, dan was ik een paar Marc Jacobs Mouse Flats.


Met liefde tag ik een paar mooie dames om deze tag in te vullen: Have fun lieve Aranka, Marjolein, Priscilla, Maud en Helena! Mocht jouw naam nu niet tussen staan, geen nood! Voel je vrij om de tag over te nemen op je blog of laat jouw antwoorden achter in de comments - ook ontzettend gezellig.

Snoeperige afbeeldingen via We Heart It en 'Intro-afbeelding' gemaakt door Alyssa, Miss Murphy.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio