Verzorgde handen met Trind Hand Repair!

zondag 19 februari 2012

Photobucket
Trind: Voor ons, beautyblog-addicts, zeker geen onbekende meer. As we speak, ben ik druk het vijf stappen systeem aan het testen en mijn eerste indruk – na twee à drie maanden – is zéér positief, waardoor ik het haast niet kon laten om dit geweldige nieuws met jullie te delen. Trind gaat zich namelijk niet langer enkel richten op nagelverzorging, nee, ook handverzorging is vanaf eind vorig jaar opgenomen in het vaste assortiment. Natuurlijk had Trind geen beter moment voor de launch van handverzorgingsproducten kunnen kiezen. De winter eist zijn tol van onze handen en daarom kunnen onze poezelige handjes wel een beetje extra liefde gebruiken. Trind Hand Repair beweert anders te zijn dan reguliere handcrèmes, omdat hij niet alleen verzorgt, maar ook de huid van binnenuit repareert en herstelt. Tijd om jullie meer te vertellen over dit product, want mijn nieuwsgierigheid is zonder twijfel gewekt!


Photobucket
‘Maar, Trind, wat maakt jullie dagcrème nu zo bijzonder?’ De duo-liposomen technologie helpt de huid met de aanmaak van vitamine F, de bouwsteen voor nieuwe huidcellen die gelijktijdig van betere kwaliteit zijn. Daarnaast zorgen vitamine A, C en E ervoor dat deze nieuwe huidcellen beschermd worden tegen invloeden van buitenaf, zoals de ijzige kou die we zo vervloeken of het te warme water waar we ons mee douchen. Trind zou Trind niet zijn als ze het hierbij gelaten hadden, dus ook deze dagcrème is voorzien van vochtinbrengende ingrediënten, zodat vocht langer vastgehouden en opgeslagen wordt in de huid, maar dit alles zonder een langdurig plakkerig gevoel achter te laten. Al deze werkzame stoffen samen zorgen voor glad ogende, verzorgde handen, die prettig aanvoelen. Just the way we like it!

Deze winter is er een Trind Hand Repair Duo-Pack verkrijgbaar, waarbij je twee tubes krijgt voor de prijs van één, een geweldig leuk idee van Trind. Zo maak je niet alleen jezelf en je handjes blij, maar kun je ook een tube cadeau geven aan je lieve mamma of beste vriendin! Het duo-pack kost € 12,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Etos, Douglas, DA en verschillende schoonheidssalons.

Bron afbeelding: We Heart It
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio