Video: Mijn favorieten van januari 2012

zaterdag 4 februari 2012


Time flies. De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op! Voor mij een teken dat ik achter de camera mocht kruipen met mijn favoriete producten van de maand. Natuurlijk, deed ik dat met veel plezier en liefde. Met z├│ veel plezier dat er geen einde kwam aan mijn spraakwater en jullie maar liefst veertien minuten mogen ‘genieten’ van mijn geklets. In januari heb ik lekker veel sale geshopt, geprobeerd mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen en te beschermen tegen te winterkou, een heerlijk feestelijke nagellakcombinatie ontdekt, ben ik verliefd geworden op twee heerlijke parfums en heb ik genoten van heel veel Lush zeepjes. Kortom, go check it out and have fun watching! Fijne zaterdag, lieverds!

Ps. Zouden jullie het leuk vinden als ik een ‘Sale-haul’ op zou nemen? Let me know!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio