Video Review: Carmex Moisture Plus Berry

woensdag 8 februari 2012


Als je me langer dan vandaag kent, weet je dat ik zweer bij Carmex. Als er één middeltje is dat schrale lippen voorkomt én geneest, dan is het Carmex wel! Weg met Rosebud, weg met old school Vaseline, ik kom de winter door met mijn grote knalgele liefde. In Amerika heeft dit merk al jaren geleden naam gemaakt – Wat wil je als je al zeventig jaar koploper op de lippenbalsem markt bent? – maar in Nederland lijkt de trend nog niet echt door te komen. Reden te meer om dit mooie merk met de slogan ‘It soothes. It heals. It protects.’ in the spotlights te zetten. Helemaal nu een prachtig product, de Moisture Plus Lip Balm, in Nederland verkrijgbaar is. Deze getinte lippenbalsem verzorgt als geen ander en maakt mijn lippen ontzettend gelukkig!

De Carmex Moisture Plus is een getinte, hydraterende lippenbalsem vol met goede ingrediënten, zoals Vitamine E en Aloë Vera. Natuurlijk is dit product niet zo uniseks als de originele felgele Carmex – die Sebas ook met veel plezier gebruikt – maar dat doet zeker niet af aan het product, dat een lifesaver is voor de eenentwintigste eeuwse vrouw. De schuine applicator zorgt ervoor dat je de lippenbalsem makkelijk en precies aan kunt brengen, terwijl de voedende ingrediënten het werk doen. Verder is er SPF15 aan de Moisture Plus toegevoegd aan de stick om je lippen voldoende te beschermen tegen de straling van de zon. Yes, dit is echt een geweldig product en ik kan me voorstellen dat menig vrouw hier erg gelukkig van wordt. Niet langer in de weer gaan met zonnebrandcrème, vaseline en een lippenbalsem. Nee, dit is alles in één!

Jullie merken het waarschijnlijk al: Ik kan zo aan de bak bij Tell Sell om dit product aan te prijzen! Het is ook gewoon zó fijn, makkelijk in gebruik én helemaal niet duur. Mocht ik nu jouw nieuwsgierigheid gewekt hebben – wat haast niet anders kan in mijn ongelofelijke enthousiasme – neem dan vooral een kijkje op Ramona’s ‘webshop’ op Marktplaats. Als jij vecht tegen droge, schrale lippen is dat namelijk echt the place to be!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio