Gastartikel: DealCollector

woensdag 28 maart 2012

Photobucket
Shoppen met korting, dat staat zonder twijfel op het guilty pleasure-lijstje van vele vrouwen. Gelukkig is dit een alom bekend feit en spelen bedrijven hier maar al te graag op in. Zelf ontvang ik dagelijks de nodige mailtjes voor last-minute vakanties en korting op restaurants, sieraden, lifestyle-producten en verzin het zo gek nog niet. Goed nieuws, dat er een nieuw bedrijf op de markt dat deze enorme hoeveelheid aan mail enigszins comprimeert: DealCollector it is. Een website waarop de beste deals voor de grootste steden van Nederland verzameld worden. Goedkoper een hapje eten, een festival bezoeken, high-tea’en, you name it. De kortingen lopen op tot 50% korting op de originele prijzen. And that? That makes us very happy!

Photobucket
Het idee achter Dealcollector is het creëren van overzicht op alle deals in de grootste steden van Nederland. Dealcollector werkt samen met twaalf verschillende ‘dealers’, waardoor het keuzeaanbod ruim is. Dus, even een voorbeeldje, ik woon in de buurt van en studeer in Maastricht en ben op zoek naar een fijne, betaalbare dagbesteding. Ik breng een bezoekje aan de website van DealCollector, klik rechtsboven Maastricht aan en krijg een ‘overview’ van alle aanbiedingen in Maastricht. Ideaal! Zo ontvang ik al tijden mails van platforms zoals Groupon, maar deze aanbiedingen zijn ook gewoon in een oogopslag te vinden bij Dealcollector. Dat scheelt mij tijd én een volle mailbox.

Photobucket
Dit weekend maakte ik nog gewillig en enthousiast gebruik van de service van Dealcollector, in samenwerking met Groupon. Ik kocht een Ice Cream High Tea in Meerssen om van te genieten met mijn drie beste vriendinnetjes. Yes, dat horen jullie goed. Een Ice Cream High Tea! Een pot thee en heel véél ijs, jum. En dat alles voor het totaalbedrag € 24,- voor vier personen. Koopje!

Ben jij – of is de koopjesjager in jou – nu nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker geheel vrijblijvend en zonder account een kijkje op de Dealcollector website. Zo vind je er deals Amsterdam en voor Groupon Rotterdam, zonder dat je je voor een mailservice aan moet melden. Ik hou nu al van dit concept en kan jullie zeker aanraden een kijkje te nemen.

Ps. Zien jullie graag een verslagje verschijnen over de Ice Cream High Tea?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio