De winnares van de Bellafie Antique Brass Ribbon Necklace! (& Kortingscode)

woensdag 21 maart 2012

Photobucket
‘Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen.’ Mijn levensmotto, dat ik maar al te graag terug laat komen op mijn blog. Verjaardagen moeten heerlijk groots gevierd worden met de mensen die je lief hebt, zeker als we het hebben over de verjaardag van mijn blogkindje. Ter ere van het eenjarig bestaan van mijn lieve blog-baby genaamd Pretty Brilliant – quite an uncommon name for a baby, don’t you think? – verlootte ik een prachtige ketting. Een ketting met een – ‘Wat verrassend, Joyce’ – strikje! En hey, wie o wie ga ik vandaag gelukkig maken met dit beeldige sieraad van Bellafie?


Photobucket
Pfoe dames, wat maken jullie het me toch altijd lastig! Was ik maar stinkend rijk, zodat ik ál mijn lezeressen blij kon maken. Toch moest er, zoals altijd, gekozen worden, waardoor ik besloot mijn hart te volgen en uitkwam bij de reactie van een ontzettend lieve, betrokken en trouwe lezeres. Mirjam, van harte gefeliciteerd! Bij het lezen van je comment bekroop me alweer het akelige gevoel van de aankomende schoolexamens en ik vind dat je dit steuntje in de rug helemaal verdiend hebt. Je comment was zo ontzettend lief en ik weet maar al te goed hoe fijn het is om een plek te hebben om op terug te kunnen vallen tijdens stressvolle periodes. Niet gek, dat ik Pretty Brilliant begon in mijn examenjaar hé? Stuur je even je adresgegevens door naar prettybrilliant@hotmail.com voor vrijdag 23 maart? Dan komt dit pareltje zo snel mogelijk jouw kant op. Geniet ervan, heel veel plezier ermee!

De winnende comment:
“Wauw, wat een superleuk kettinkje! Helemaal mijn stijl. Mijn hartje gaat hier sneller van kloppen.. <3

De Antique Brass Ribbon Necklace moet binnenkort mijn nek sieren, want deze ketting fleurt mij helemaal op. Ik zit in een spannende tijd, over een paar week beginnen mijn eerste schoolexamens. Met dit kettinkje om denk ik aan de gezellige roze wolk van Joyce, waar ik altijd terecht kan voor een gezellige sfeer, interessant leesvoer en mooie producten!

Ik like de Facebookpagina van Bellefie, ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked, verder heb ik geen Twitter dus aan die eisen kan ik niet voldoen. Veel succes met het uitzoeken van een gelukkige winnares, de winactie is in ieder geval al helemaal geslaagd!”

Photobucket
Natuurlijk laat ik de rest van jullie niet met lege handen achter! Met de kortingscode ‘prettybrilliant’ kunnen jullie je slag slaan in de prachtige Etsy webshop van Sofie door te shoppen met 25% korting. De korting kun je invullen tijdens de check-out en is van toepassing op alle sieraden. Dat maakt het toch zeker een beetje goed? Niets zo fijn als shoppen met een fikse korting, wat zeker geen straf is bij Bellafie. Have fun shopping! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio