Kortingscode: Vier de lente bij Bubba with Glasses met 20% korting!

vrijdag 23 maart 2012


Bubba with Glasses en Pretty Brilliant, dat is als twee handen op een buik, als milk en shake, als Ben and Jerry en Cookie Dough. Yay, voor fijne samenwerkingen die leiden tot mooie dingen! Want mag ik jullie even herinneren aan de geweldige Knock-off Alexa Bag winactie die momenteel loopt of de fijne kortingscode-actie rond Kerstmis? Om het begin van de lente te vieren mag ik jullie alweer verwennen! Is dat geweldig leuk? En dit keer opnieuw met een kortingscode. Heb jij wel zin in een aanvulling van je sieradenstash met het oog op de zonnige dagen die ons te wachten staan? Lees dan verder om de kortingscode te ontdekken.


Photobucket
Om te shoppen met 20% korting hoef je maar één simpel dingetje te doen, namelijk de kortingscode ‘Spring20’ invullen bij de check-out. Is that all? Yes, that’s it! Gewoon, als bedankje van Bubba en mij, omdat jullie zo enthousiast zijn over onze samenwerking en de sieraden. De kortingscode is geldig tot 7 april en Bubba’s Milou beloofde me stiekem al dat er dan weer een leuke andere actie zal volgen. Overigens is code geldig op alle producten in de Bubba with Glasses shop, dus laat je vooral lekker gaan! Vergeet niet de code te delen met je vriendinnen en vrouwelijke familieleden, zodat iedereen om je heen ook voorzien van een paar mooie lente-like sieraden dit zonnige seizoen in gaat. Share the joy!


Ps. Neem ook eens een kijkje bij de nieuwe categorie op Bubba with Glasses: ‘Bubba Homemade’! Hier vindt je authentieke huisgemaakte sieraden met een persoonlijk randje, die in beperkte oplage gemaakt worden. Voor de sieraden wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen, zoals hout, edelstenen en glas. Ze zijn antiallergisch en geschikt voor dames met een nikkelallergie. De eerste collectie heet ‘Untill the World Ends’ en bestaat uit een mix van romantiek en thoughness. Van rozenkranzen met geweren tot armbandjes met kruisjes en skulls. Zeker de moeite waard!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio