My Pretty Brilliant Life in Pictures - #Maart

vrijdag 30 maart 2012

Photobucket
Let’s be honest: Wij, vrouwen, vinden het heerlijk om te gluren in andermans leven, kledingkast, handtas, make-up la en verzin het zo gek nog niet. Nieuwsgierig als we zijn, genieten we volop van het gegluur. Sinds ik een smartphone heb, de LG Optimus Black om precies te zijn, is er een hele wereld voor me open gegaan. De wereld van What’sapp, Draw Something, Wordfeud, Woordzoeker én Picplz – De Android versie van Instagram! Tijd om mij aan te sluiten bij de ‘Sneak- Peek-Crazyness’ en jullie te verwennen met een kijkje in mijn leven. Enjoy sweetiepies!
Sebas is al een hele tijd op zoek naar een auto, maar natuurlijk moet dit niet ‘zomaar een auto’ zijn. Mannen zijn moeilijk! We reden naar Eindhoven om deze twintig jaar oude jeep te bekijken. Hij vond het prachtig, ik vond het afschuwelijk – vooral toen ik ontdekte dat er een akelige schimmel boven mijn hoofd groeide bij het passeren van een drempel, brr.

Photobucket
In februari werd in nog ‘verliefder’ op Lush door de verrukkelijke Valentijns-collectie. Wat is de Sweetheart Soap héérlijk! Romig, voedend en zo vrouwelijk en sensueel van geur. Één blok ervan heb ik al verslonden, maar nu is nummer twee aan de beurt. Sowieso heb ik heel wat uren in de douche doorgebracht tijdens de wintermaanden, heerlijk!

Photobucket
Waar je mij heel erg blij mee maakt? Fluffy knuffeldieren! <3 Ik ben gek op alle vriendjes die mijn bed bewaken en heb ze met trots namen gegeven. Dit is George, de lieve beer die ik ooit voor Valentijn kreeg van Sebas. Long, long time ago! Hier stuurden we Sebas een welterusten-kusje.

Photobucket
Lekker ontbijten met Pickwick’s Caramelized Pear thee – Favoriet! - en een peer in stukjes gesneden. Jum!

Photobucket
Sebas was laat ’s avonds onderweg naar huis van een etentje met het Heren 1 golf-team en ik zorgde er op een sneaky manier voor dat hij tempo maakte. (: Een foto van een fris opgemaakt bedje dat op hem wachtte.

Photobucket
Sultana Cookies gebakken met Sebas op een luie zaterdagmiddag onder het motto ‘Long live PJ-Saturday!’ We houden ervan om verveling tegen te gaan met het bakken van lekkernijen. Deze koekjes waren echt easy peasy lemon squeezy om te maken, maar wel ontzettend lekker! 

Photobucket
Jeugdsentiment bij het ontbijt: Hoi Honeypops, I still love you!

Photobucket
Een enorme voorraad aan douchespulletjes drijft je soms tot waanzin. Ik besloot thema-gericht te douchen: Green it was! Too bad, dat ik nog niet in het bezit ben van een groene body butter.

Photobucket
Vanille en chocolade cupcakes gebakken naar het fijne recept van CherryFizz’ Gonny, they were very tasty! Dankjewel voor het recept Gon, zeker voor herhaling vatbaar.

Photobucket
Het kleine meisje in mij kon het niet laten om met sprinkles en glitters aan de slag te gaan. – Gniffel!

Photobucket
Et bon appetit! <3 Met blote billen gezicht cupcakes eten is leuk!

Photobucket
En nog meer heerlijkheid: Champignon-Mozarella Plätzli’s! Dit was als kind mijn favoriete ‘hartige-tussen-de-middag-maaltje’. Jammer genoeg, zijn ze niet meer al te makkelijk te vinden in de Duitse supermarkten.

Photobucket
Nagenieten van het heerlijke weekendje in Amsterdam met mijn beste vriendinnetjes. <3 Wat was het ge-wel-dig. Nogmaals heel erg dankjewel lieverds, I loved every minute.

Photobucket
Cupcake van klasgenoot Paul opsmikkelen tijdens de onderwijsgroep, als dank voor de cupcake die hij een week eerder van mij kreeg. Een soort exchange-systeem haha!

Photobucket
Een vrolijke foto om mijn Twitter-volgers een hele goede morgen te wensen!

Photobucket
'Beste Katja, hoe graag ik ook jullie snoepjes eet. Jullie stellen me diep teleur. Géén roze? D:'

Photobucket
Aan het wachten op onze home made pizza's in de oven. Sebas bestempelde mijn pizza uiteraard als 'kinderachtig', maar lekker dat hij was!

Photobucket
En weer een lekker ontbijtje: Bosbessen-vanille yoghurt met peertje.

Photobucket
Nog eentje dan om het af te leren. Ontbijten met milchreis en kaneel!

Photobucket
Op onze faculteit zijn er overal Harry Potter-hoekjes te vinden. Fijn om nog even je mail te checken tijdens het wachten op een mentor-gesprek.

Photobucket
Het schattigste 'Niet-storen-bordje' ooit gemaakt. Een van de creaties van Roxy, mijn kleine zesjarige zusje.

Photobucket
Home-made marshmellow rice cripsies. Mierzoet, maar heel erg lekker én makkelijk om te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn rice crispies en spekjes.

Photobucket
Must love animal shaped cookies! :D

Photobucket
Jeetje dames, wat was dit veel werk! Een Karamel-Schoko Nuss Torte. We hebben er echt een dagtaak werk aan gehad en het ergste van alles: Hij was helemaal niet lekker hahahaha. Domper!

Photobucket
Een van de fijne momentjes van het blogger-zijn: Het openen van prachtige pakketjes. Blijft een feestje!

Photobucket
En dit was dit inhoud van de Lush zak: Héél véél lente-lekkers! Love it all. Ik kon het dan ook niet laten om direct een video erover op te nemen. Bekijk deze hier!

Photobucket
Onder het genot van een kopje thee en yoghurt met Malterers-look-a-likes mijn theorie-boek bestuderen, voor de vierde keer maar liefst. Wel met succes, I made it! En nog leuker, mijn beste vriendinnetje Nadine heeft het ook gehaald. Reden voor een feestje! Over vier weken staat mijn Tussentijdse Toets alweer gepland, scary.

Photobucket
Ik was echt zo zo zo zo zo blij dat ik eindelijk het theorie-certificaat in the pocket had, dat het harde werken beloond mocht worden. Ik dook de H&M in Heerlen in en ging op zoek naar echte killeritems. Deze skinny jeans voor maar € 10,- - I know! Crazy cheap! - moest gepast worden en leek voor me gemaakt te zijn. Omdat dit zo'n financiële meevaller was, mocht een bovenstuk ook niet ontbreken. Ik paste dit witte blouseje met gouden knoopjes, maar twijfelde over het lint in de nek. What do you think?

Photobucket
In plaats van het nette mouwloze blouseje ging ik voor een geheel Joyce-proof off shoulder shirtje. Bezaaid met, jawel dames, birdies! Ik ben nog steeds echt onwijs blij met beide aankopen. Ze zitten heerlijk, ik voel me er helemaal mij in, de kleuren zijn perfect voor de lente en ze maken me gewoon heel erg blij! Een lieve dankjewel aan mijn Twitter volgers is dan ook op z'n plek. Ik ben echt een eeuwige twijfelaar, typisch kenmerk van een weegschaal, en knopen doorhakken is niet mijn ding. Gelukkig kreeg ik een bom aan positieve respons, thanks guys!

Photobucket
Net na het vertrek van Sebas naar Spanje voor zijn trainingsstage zag ik mijn ouders weer, die terugkwamen van een weekendje Wenen. De lieve The Body Shop cadeautjes en de Frühlingsthee toverden een lach op mijn gezicht.

Photobucket
Vorige week zag ik na jaren een van mijn basisschool-vriendinnen terug en wat was het gezellig. Zo gek dat de lieve Shirley maar twee straten bij me vandaan woont en ik haar al zo'n lange tijd niet meer gezien had. Ze zou eigenlijk langskomen voor make-up tips en tricks, maar we eindigden met het maken van deze prachtige cupcakes. Shirley geeft workshops en maakt cupcakes op bestelling, dus dat verklaart waarom ze er zo geweldig uitzien.

Photobucket
Tijdens het opruimen van mijn nagellakjes kwam ik tot de conclusie dat ik akelig veel Catrice Nail Lacquers heb voor iemand die geen nagellak-obsessie heeft. #whoopsiedaisy

Photobucket
En… Dat het hoog tijd is voor een nieuw opbergsysteem. Er past niets meer bij!

Photobucket
Dit weekend deden Sebas en ik een poging tot het bakken van deze Möhren Orangen Küchen, als variatie op ons standaard Carrot Cake recept – Dat overigens bijzonder vaak gelezen wordt op Pretty Brilliant, super leuk. Helaas, werd het drie keer niks. De cake rees niet en hoewel de smaak lekker was, zag hij er niet aantrekkelijk genoeg uit om te fotograferen.

Photobucket
Een goedemorgen vanuit mijn bedje, de ochtend na mijn tentamen. Even bijkomen en vakanties bekijken - een tikje dat ik van mijn mamsie heb geërfd! De yoghurt is trouwens echt een feestje om te eten, de sprinkles zijn kleine roze varkentjes voorzien van een laagje witte chocolade.

Photobucket
Lief cadeautje van Sebas, die zaterdagnacht compleet gesloopt terug kwam van zijn golftrainingsstage in Malaga. Wat was ik blij om weer lekker tegen hem aan kunnen kruipen, ik ben echt een ramp in het missen van lieve mensen. De combinatie van The Body Shop, bodybutter én een strikje kon natuurlijk niet missen. Me gusta!

Photobucket
Met dit lekkere weer is een fruitige douchebeurt op z'n plek! Ik toverde alle lente-proof douche-producten tevoorschijn.

Photobucket
Een zonnige dag is niet compleet zonder summerproof food natuurlijk! In Heerlen kocht ik een Swirl met kersen, cookies, nootjes en witte chocolade. Verrukkelijk! Stiekem was dit ook een beetje om de pijn te verzachten. Ik bracht eigenlijk een bezoekje aan de stad om na lang twijfelen een rosé gouden horloge van Fossil te kopen, dat flink afgeprijsd was vorige week. Echter was deze weer terug in de winkel geplaatst voor de ‘volle mep’. Meh!

Ben jij na het zien van deze overvloed aan foto's nieuwsgierig geworden naar wat mij dagelijks bezighoudt of krijg je geen genoeg van de sneak peek foto's? Volg me gezellig op Twitter en Facebook! I hope you liked it!

Ps. Ik ben nog op zoek naar een leuke, extra ordinary naam voor deze artikeltjes. Laat je ideeën achter in de comments, merci beaucoup!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio