Review: Trind Caring Colors Voorjaarscollectie 2012

vrijdag 2 maart 2012

Photobucket
Als we één trend niet over het hoofd kunnen zien dit voorjaar, dan zijn het wel de heerlijke pastelkleurtjes! Niet alleen de dames op de catwalks zijn voorzien van snoeperige kledingstukken, ook onze favoriete modeketens hebben hun collecties pastel-proof gemaakt. Des te leuk, dat het ontzettend fijne nagellakmerk Trind hier vrolijk op ingespeeld heeft met hun vierdelige lentecollectie. Ik maakte dan ook een klein vreugdedansje door mijn kamer toen ik twee van de prachtlakken ontving. Pastel Pink en Lavender Blue zijn echt om je vingers bij af te likken, pretty!
Photobucket
Bracht Trind dit najaar nog geweldig donkere en vampy metallic nagellakken uit, gaan ze nu op de lieve ‘fluffy-konijntjes-in-een-bloemig-grasveld-tour’. Als er één nagellakcollectie uitgekomen is die op mijn lijf geschreven is, dan is het deze wel, love it! Zeker, omdat de Caring Colors nagellakken van Trind zo ontzettend fijn van kwaliteit zijn. De Trind Caring Colors zijn namelijk niet alleen bedoeld voor het geven van een kleurtje aan je nagels, maar houden daarnaast je nagels mooi en in optimale conditie. Kortom, deze lakjes beloven een combinatie van prachtige, rijke kleur én een portie verzorging, iets wat je niet snel vindt in een nagellak.

“Dit jaar werden er veel outfits in fraaie sorbettinten geshowd. Daar waar vorig jaar de felle kleuren overheersten, zagen wij deze nu ook in zachtere vorm terug” vertelt Suzanne Uding, Sales Manager Trind Cosmetics. “De combinaties van energieke, levendige kleuren en subtiele zachte tinten voor dit voorjaar leveren een verfrissend beeld op. Met de delicate zachte pastel tinten van de Caring Color limited editions voeg je een vleugje romantiek toe aan elke outfit”.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Pastel Pink – ofwel: CC147 - is een zachtroze, creamy kleur met een peachy ondertoon. De kleur van beschuit met roze muisjes! Love love love love! Terwijl Pastel Pink op lichte huidjes heel braaf lijkt, is hij op mijn ietwat gebruinde handen niet te overzien. Zelfs de mannen in mijn omgeving konden er niet omheen en strooiden met complimenten – ‘Wauw, je nagels hebben dezelfde kleur als je laptoptas!’. Aas jij nog op Pink Friday uit de OPI Nicki Minaj collectie? Dan is dit de perfecte dupe. De nagellak dekt in twee relatief dikke laagjes, wat Trind ook aanraadt om aan te brengen bij de lichte kleurtjes. Pastel Pink is op mijn nagels maar liefst vijf dagen chipvrij gebleven zonder topcoat, daar eet ik een beschuit met muisjes op!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Lavender Blue – ofwel: CC149 – is de perfecte, bleke, creamy lavendelkleur, die je direct doet denken aan de prachtige lavendelvelden in de Provence. Met deze kleur op je nagels ben je zonder twijfel klaar voor het voorjaar, ik kon na het aanbrengen aan niets anders meer denken dan aan vakantie. Lavender Blue lakt trouwens erg fijn. In twee dunne laagjes was de kleur dekkend aangebracht en de finish is echt heel erg glad en creamy, wat een topcoat voor mij overbodig maakte. Na drie dagen kreeg ik pas een beetje last van tipwear, heerlijk!

De Trind Limited Edition Voorjaarsnagellakken maken deel uit van het Caring Colors assortiment en verschijnen medio maart naast de 24 reguliere kleuren in het assortiment. Nagelverzorgingsproducten van Trind zijn te koop bij grote drogisterijen, zoals Etos, DA en Douglas, én in verschillende schoonheidssalons. Alle verkooppunten zijn te vinden via de officiële website onder het kopje ‘Waar vindt u Trind’. De dropdead gorgeous pastelkleurige lakjes zullen verkocht worden voor €9,95.

Ps. Reken maar de andere kleurtjes ook nog ga bemachtigen! I'm in love!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio