Video: Mijn favorieten van februari 2012

vrijdag 9 maart 2012Goodmorning honeybuns! Zijn jullie voorzien van een lekker kopje thee? Een pak koekjes? En hebben jullie het ochtendhumeur in bed achtergelaten? Great! Het is namelijk de hoogste tijd voor mijn favorieten voor de maand. En ladies, het zijn er véél, veel als in: Echt, vreselijk, heel erg veel. Zo véél dat ik er haast een kwartier over kon kletsen. Seriously? Yes, ik praat zomaar een kwartier lang over mijn favorietjes. Niet dat ik dat een straf vind, met ‘blabbermouth’ als tweede naam, in tegendeel. Enjoy!

Ik heb voor jullie nog 'even' al mijn February Favorites op een rijtje gezet. Zo zie je meteen over welke producten ik reeds een review geschreven heb, mocht je er meer over willen weten:


Ergens in mij borrelt het besef dat het allicht wat veel van het goede was, oeps! Jeetje, wat een waslijst aan producten. Maar écht, allemaal zijn ze ontzettend fijn en ze verdienden ook echt een plekje in dit filmpje. Ik hoop alsnog dat jullie de video overleven en hem met een klein beetje plezier bekijken! Laat in de comments vooral jouw monthly favourites achter, schroom niet om te vragen voor meer informatie/reviews/video’s en geef een gil als je hem helemaal af hebt weten te kijken.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio