Video: My Daily Make-Up Look

dinsdag 6 maart 2012


De everyday make-up look: Dé alledaagse look die we in een handomdraai gecreëerd hebben en gezien wordt als ons handelsmerk. Voor de een is dit een all natural look met een enkel laagje mascara, voor de ander is dat een extreme cat eyeliner en een paar killer red lips. Hoe dan ook, waarschijnlijk ben je prachtig met je daily make-up look! Er is geen look die beter bij jou past en geen look waarin jij je zekerder voelt, anders zou je er niet keer op keer op terug vallen. Mijn every-day look is vrouwelijk, subtiel en verzorgd met mooie roze tinten, helemaal mij! Het leek me daarom ook des te leuk om hem eens van dichtbij te laten zien en jullie te vertellen welke producten ik ervoor gebruik. Have fun watching en laat me vooral weten hoe jouw favoriete everyday look eruitziet!
PhotobucketPhotobucket
Was dit wat jullie in gedachten hadden bij ‘make-up looks’? Of zien jullie toch liever enkel foto’s of willen jullie dat ik me aan de tutorial’s waag? Alle feedback is uiteraard welkom! <3

1 comments:

Anoniem zei

Wat leuk! Was helemaal verrast toe ik alleen al de titel las! Prachtige look staat je super. en op zo‘n manier kan je t ook vertellen toch :)

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio