Video: Opgemaakt Maart 2012

zaterdag 17 maart 2012


Het opmaken van producten is niet mijn sterkste kant, nooit geweest ook. Niet gek, als ware herinneringen-freak, die alles verzamelt en bewaart van bioscoopkaartjes tot lintjes. Wat vind ik het toch altijd zonde om te zien dat er haast niets meer over is een van een product. Zeker bij luxe-producten als parfum! Tjee dan breekt mijn beauty-hart in kleine stukjes. Maar hey, als ik zo graag een goede beautyblogger wil zijn en ik met zoveel plezier mijn stash uit blijf breiden, dan moet ik er ook aan geloven: Producten móéten opgemaakt worden – en daarna bewaard worden voor een video natuurlijk! Het heeft even geduurd, maar vandaag is het weer de hoogste tijd voor een Opgemaakt-video. Have fun watching!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio