Video: Outfit of the day – Preppy High Waisted Skirt

dinsdag 27 maart 2012


Ah wat heerlijk hé dames? De ballerina’s weer aan de voetjes, je winterjas verruilen voor een leren exemplaartje en je gezicht naar de zon draaien! De terrasjes zitten vol, de zonnebrillen leunen op de meest verschillende neusbruggen en het enige wat ons te doen staat – naast de dagelijkse rompslomp die we graag even vergeten - is genieten met een grote lach op ons gezicht. Dat moet gevierd worden! De eerste dag van de lente kon ik dan ook echt niet anders, dan een rokje uit mijn kast te toveren en daar mijn favoriete luchtige witte blouseje op te dragen. Simpel, maar altijd even classy en hey, met mijn ballerina’s een stuk stijlvoller dan met winterbooties. Om jullie blij te maken hebben ik het geheel maar even vast gelegd op film, I hope you’ll like it! <3 Happy spring!

2 comments:

Adriënne zei

Zo mooi!

Marloes zei

Ik word hier echt helemaal vrolijk van!

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio