Winactie: Bellafie Antique Brass Ribbon Necklace

maandag 5 maart 2012

Photobucket
Lieve dames, welkom op het verjaardagsfeestje van mijn blogkindje! Pretty Brilliant is maar liefst één jaar oud geworden en dat moet gevierd worden. Ga lekker zitten, neem een groot stuk taart overgoten met roze glazuur en sprinkles – ja, doe maar net alsof – en zet een feesthoedje op. Ik mag jullie namelijk vreselijk, ongelofelijk, héél erg blij maken met een geweldig sieraad. Een sieraad dat zomaar een handelsmerk zou kunnen zijn van Pretty Brilliant en ook zomaar over twee weken jouw nek zou kunnen sieren. De lieve, enthousiaste en mede-strikjesverslaafde Sofie vroeg me een tijdje geleden of ik allicht een van haar geweldig schattige handgemaakte sieraden zou willen verloten. Na een kijkje genomen te hebben in haar webshop op Etsy was het meer dan duidelijk: Haar sieradenwebshop Bellafie en Pretty Brilliant zijn een match made in heaven! Dus, heb jij zin om mee te vieren en als gast ook verwend te worden met een cadeautje? Lees dan snel verder!
Photobucket
Iedereen die mij kent, weet het: Ik ben gek op strikjes! Gek in de grootste zin van het woord, als in: Obsessief verslaafd. Toen ik bij Bellafie de Antique Brass Ribbon Necklace tegenkwam, was mijn zoektocht naar een geschikt sieraad dus ook per direct beëindigd: This is going to be the one! Maar nu, wat moet je doen om kans te maken op dit prachtige kettinkje?

Photobucket
- Like de Facebookpagina van Bellafie.
- Volg @Sofienummer en @JoyceNafzger op Twitter en tweet: ‘Siert de Antique Brass Ribbon Necklace binnenkort jouw elegante halsje? Doe snel mee aan de winactie op www.prettybrilliant.nl! @JoyceNafzger’
- Volg Pretty Brilliant op Bloglovin en like dit bericht, zodat nog meer dames gezellig mee kunnen doen!
- Vul de volgende zin aan in je comment: ‘De Antique Brass Ribbon Necklace moet binnenkort mijn nek sieren, omdat...’


De winactie sluit maandag 19 maart om 17:17 uur - mijn lievelingstijdstip! Graag bedank ik Sofie voor het sponsoren van deze geweldige winactie. Ik zou haast willen dat ik niet de beheerder van Pretty Brilliant was, maar ook een lezeres, zodat ik kans kon maken op dit pareltje. Neem dan ook zeker eens een kijkje bij Bellafie voor meer moois! Veel succes, lovelies! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio