Winactie: Bubba with Glasses - Knock-off Alexa Shoulder Bag, Medallion & Bow Ring

dinsdag 20 maart 2012

Photobucket
Een designertas, we dromen er allemaal van. Helaas, komt het grote gros van ons niet verder dan dromen. Want hoeveel vrouwen hebben nu echt de ‘guts’ om een paar duizend euro’s over de toonbank te smijten? Nee, wij, vrouwen zijn buitengewoon praktisch ingesteld. We denken aan onze vaste lasten zoals huur, gas, water, studie, het openbaar vervoer - Lipsticks, blushes, schoenen, whoopsiedaisy…  Én knock-off’s, zoveel mogelijk knock-off’s! Vandaag, lieve dames, ga ik een waar pareltje weg geven: Een rode Knock-Off Alexa Shoulder Bag. Pretty! Om Bubba’s verjaardag te vieren mag ik zomaar iemand blij maken met een speciaal Pretty Brilliant pakket, waar deze prachtige tas deel van uitmaakt. Dus, wil jij binnenkort de PC Hooft trotseren met deze nepperd, maar hetzelfde ‘Oeh-kijk-mij-nou-gevoel’? Dan moet je echt snel verder lezen!

Photobucket

Voldoe aan de volgende voorwaarden om kans te maken op het Bubba with Glasses pakket:
Ik denk dat dit stiekem toch wel een van de meest geweldige prijzen is die ik tot nu toe heb mogen weggeven. It’s so pretty I’m gonna die!

De winactie sluit dinsdag 3 april om 17:17 uur - mijn lievelingstijdstip! Ik wil graag de lieve Milou, de eigenaresse van Bubba with Glasses, heel heel heel hartelijk bedanken. Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die zo ongelofelijk enthousiast is na het zien van deze prachtige prijs. Ik nodig jullie allemaal van harte uit een kijkje te nemen in de shop van Bubba with Glasses, waar binnenkort deze prachtige tassen verkocht zullen worden. Heel veel succes met meedoen, liefjes, en hey, wees niet al te boos als je niet wint hé? Bare with me!  <3

2 comments:

romyanker zei

De Mulberry bayswater rose glove leather bag moet óoit van mij zijn! Ik ben helemaal verliefd, alleen kan ik gewoon nooit zoveel geld uitgeven voor een tas. Dus moet ik het eerst nog maar bij look-a-likes houden. Ik vind dat baby roze kleurtje voor een tas gewoon super cute en past helemaal bij me! Die tas heeft echt mijn hart gewonnen. Al doet deze tas het ook al goed want wauuw wat zou ik die graag willen hebben, ook lekker roze hihi. Alleen ik heb allebij de facebook pagina's geliket alleen wat moet ik nou nog meer doen? Hoe kan ik deze post liken? Ik hoop dat deze super leuke girly tas in mijn bezit komt! Loveee

romyanker zei

De Mulberry bayswater rose glove leather bag moet óoit van mij zijn! Ik ben helemaal verliefd, alleen kan ik gewoon nooit zoveel geld uitgeven voor een tas. Dus moet ik het eerst nog maar bij look-a-likes houden. Ik vind dat baby roze kleurtje voor een tas gewoon super cute en past helemaal bij me! Die tas heeft echt mijn hart gewonnen. Al doet deze tas het ook al goed want wauuw wat zou ik die graag willen hebben, ook lekker roze hihi. Alleen ik heb allebij de facebook pagina's geliket alleen wat moet ik nou nog meer doen? Hoe kan ik deze post liken? Ik hoop dat deze super leuke girly tas in mijn bezit komt! Loveee

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio