Gastartikel: TopKortingsCodes

maandag 2 april 2012

Photobucket
‘My mommy is a coupon queen!’ De trouwe kijkers van Toddlers en Tiaras horen het ‘Honey Boo Boo Child’ al zeggen. Echter, is ‘couponing’ niet enkel een hobby van de All-American Stay-At-Home-Mommy’s. Nee, het is ook in ons kaaskoppen-landje een veel voorkomende hobby. Want zeg eens eerlijk, in jouw portemonnee is er toch zeker wel een MacDonald’s kortingsbonnetje of een Ici Paris klantenkaart te vinden? Waarom te veel betalen? Nergens voor nodig! Dat moeten de bedenkers van Topkortingscodes.nl ook gedacht hebben. Deze website, een van de top 10 kortingssites in Nederland, biedt namelijk een gratis service aan voor het verzamelen van de beste kortingen en deals. What’s not to love?

Topkortingscodes is sinds augustus 2011 actief en heeft op dit moment meer dan 21.000 kortingscodes verzameld voor meer dan 1500 winkels. That’s a lot of discount! De kortingscodes zijn te gebruiken voor korting op een online bestelling, gratis verzending of voor een fijn presentje. Het leuke is dat het aanbod van Topkortingcodes bijzonder veel mode- en beauty gerelateerde webshops bevat. Door bij ‘Categorieën’ te kiezen voor ‘Modeaccessoires’, ‘Gezondheid en verzorging’ en ‘Damesmode’ weet je in ieder geval zeker dat je goed zit – en zul je niet zomaar op een webshop voor klussende bikkels terecht komen. De Belgische dames onder jullie hoeven ook zeker niet te treuren, want er zijn voldoende webshops van Belgische bodem opgenomen in het samenwerkingsverband met Topkortingscodes.

Photobucket
Om even in het beauty- en fashion straatje te blijven – daar voel ik me uiteraard op het meest thuis – heb ik enkele goede deals voor jullie op een rijtje gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van shoppen met € 5,- korting én gratis verzending op bestelling vanaf € 30,- bij The Body Shop? Of een couponcode voor WE waarmee je 20% korting op de gehele collectie krijgt óf 50% korting op de geselecteerde damesjassen-collectie? Dat maakt winkelen toch ineens nóg leuker?

Photobucket
Jullie begrijpen het waarschijnlijk al lang, ik heb er weer een nieuwe favoriete website voor het webshoppen bij. Door even voor het plaatsen van een online bestelling een kijkje te nemen op TopKortingsCodes bespaar ik geld, wat weer uitgegeven kan worden aan andere fijne productjes – of ik zou kunnen sparen, maar tja, dat is niet mijn beste kant. Neem vooral eens een kijkje op de website van Topkortingscodes of ga meteen door naar de promotiecodes voor beautyproducten óf een geheel overzicht van de actiecodes, misschien kom je wel een fijne deal tegen en doe je de aankoop van je leven!

Photobucket
Ps. Ik kon het niet laten om The Coupon Queen - Ahum, monster? - aan dit artikel toe te voegen. Ik durf het jullie haast niet aan te doen, maar als je nog meer ethisch onverantwoord, schokkend materiaal wil zien. Bekijk dan zeker deze video.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio