For sale: The prettiest maxi evening dress ever made!

maandag 23 april 2012

Photobucket 
Gala’s, ze komen nu weer als chique paddestoelen uit de grond schieten. Voor ons, dames die wel van een beetje ‘getut’ houden, is dit dé tijd van het jaar om uit te pakken. De haartjes gaan in de krul, de benen worden extra glad geschoren, de perfecte rode lipstick uit de kast getrokken en de zoektocht naar de meest geweldige galajurk ever made gaat van start. Om jullie een eindje op weg te helpen, wil ik vandaag echt een prachtstuk met jullie delen. And yes, it’s for sale! Deze prachtige chiffon maxi dress kan zomaar voor jou zijn en ik ben je model voor de dag.
Photobucket
Photobucket
Deze galajurk is zonder twijfel ‘one of a kind’. Als iets je het ‘princess-for-a-day-gevoel’ moet geven, dan is het deze jurk wel! Ik zocht ‘m alweer een tijdje geleden samen met mijn beste vriendinnetje Liselotte uit op Ebay voor haar gala en we konden allebei niet wachten tot hij binnenkwam. Helaas, duurde en duurde het. Het duurde zelfs zo lang dat hij niet voor haar gala binnen was en toen hij eindelijk arriveerde bleek hij haar niet te passen. Double bummer en echt ontzettend zonde! Omdat een prachtige jurk als deze niet ongedragen in een kast hoort te hangen, bood ik Liselotte aan dat ze de jurk op Pretty Brilliant mocht verkopen. Ik zou de jurk wel ‘even’ passen – met mijn kleinere cupmaat, nooit gedacht dat die nog eens van pas zou komen – om een paar fotootjes ervan te schieten in mijn slaapkamer. Strak plan leek het, maar Liselotte en ik zouden ‘Liselotte en Joyce’ niet zijn als dit niet uitgroeide tot een véél gróter project.

PhotobucketPhotobucket
We doken de Limburgse velden in en schoten in een uurtje tijd een explosie aan foto’s, waar ik stiekem wel een beetje trots op ben. Het is haast onmogelijk om niet verliefd te worden op de jurk en het was zowaar leuk om ‘het model’ uit te hangen, al ging dit met heel wat gestuntel. We kregen heel wat bekijks, er passeerden maar liefst drie koetsen, een groep wandelaars – ‘Wat ben jij een prachtige meikoningin’ Ugh, thanks I guess? – en een enorm lieve man met de schat van een hond die op de foto’s te zien is. Ik hoop dat jij die dit nu leest, al ben je helemaal niet op zoek naar een galajurk, at least kan genieten van het beeldmateriaal!
Photobucket 
Photobucket
De galajurk komt origineel uit Hong Kong en is gekocht op Ebay voor € 60,- inclusief verzendkosten. Het is een vrij kleine maat 36 en de maximale bh-cup om hem dicht te kunnen ritsen is een B'tje, aangezien de cups van de jurk gevuld zijn. De jurk is gemaakt van heerlijk zachte, knuffelige chiffon in een taupe-poeder roze kleur en voorzien van een dikke satijnen poederroze onderlaag. De originele labels hangen er nog braaf aan en alles wat deze baby nodig heeft is een nieuwe mamma die € 50,- aan ‘m wil spenderen. Voel je vrij om me te mailen op prettybrilliant@hotmail.com. En yes, het zal pijn doen om dit pareltje op de post te doen, maar we maken er maar al te graag iemand gelukkig mee. Ik hoop echt echt echt dat een lieve dame haar hart verliest aan dit plaatje, like we did already.

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio