I got my hair, got my head, got my brains, got my ears… I’ve got life!

dinsdag 17 april 2012

Photobucket 
Haargeheimen, wat zijn dat? Het enige geheim dat ik heb, is dat ik niet bang ben voor de kapper en ook zeker niet voor zijn schaar. Nee, je gaat naar de kapper om er flink de schaar in te laten zetten en met menig haar minder de kapperszaak weer te verlaten. Love it! Vorige week donderdag was het weer eens zover: Ik bracht een bezoekje aan mijn vaste kapsalonnetje. Of ik een idee had wat er met mijn haar ging gebeuren? Mais non, madame. Ik laat me graag verrassen en vandaag verras ik jullie met het bescheiden resultaat.


Photobucket
Hoe je nieuw haar het best kan vieren? Met een nieuwe top! <3
Photobucket
Wat het geworden is? Je ne sais pas, you tell me. Ik zou het omschrijven als een meisjesachtig schouderlang model met lekker veel luchtige laagjes, waardoor ik me voel als een konijntje dat voor het eerst de lentezon ziet. Veel poëtischer en bonter ga ik het niet maken vandaag. Jullie zien het resultaat en het enige dat ik hoop, is dat een beetje in de smaak valt. Ten slotte moeten jullie vaak genoeg naar mijn bolle hoofd kijken en dan is het wel zo fijn als het haar dat eraan vast zit gewaardeerd wordt, nietwaar? Hope you like it!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio