I love you, I love you, I love you like never before…

donderdag 19 april 2012

Photobucket
Lieve Sebas, Ik weet dat je liever niet levensgroot verschijnt op het fenomeen dat ‘beautyblog’ heet, maar ik hoop dat je me het vergeeft dat ik vandaag zie als een uitzondering. Jij, mijn lieve vriendje, mag namelijk echt wel even in de spotlight gezet worden. Vandaag vieren we alweer onze derde anniversary en dat is een ‘ik hou van jou’ in veel meer woorden waard.
Photobucket
Om een relatie te laten slagen, geldt er in mijn ogen één gouden regel: Geef alles wat je hebt en durf erop te vertrouwen dat alles wat je gegeven hebt goed terecht is gekomen en wellicht zijn weg terug vindt naar jou. Mijn gouden regel gaat dan ook alleen op als je er zeker van bent dat de ander het waard is om alles voor aan de kant te schuiven. En het waard zijn, schat, dat ben jij zonder twijfel. Ik zou zo gek zijn om geïsoleerd te gaan wonen op een hutje op de hei, zolang ik bij jou zou kunnen zijn. Ik weet dat ik niet altijd de perfecte vriendin ben en je me maar al te vaak moet delen met duizend anderen. Zo nu en dan zal je je wel afvragen: ‘Van wie is ze nou eigenlijk?’ Maar aan het einde van de dag ben ik all yours en zijn jouw armen de armen waarin ik in slaap wil vallen en ben jij degene waartegen ik welterusten fluister. Er is voor mij echt niemand, echt niemand, die net zoveel betekent als jij. Dat klinkt cliché en dat is het zonder twijfel ook, maar het is waar. Ik zou geen dag van mijn leven als jouw vriendin willen missen en ik ben elke minuut dankbaar voor het feit dat er iemand is waar ik mijn hart volledig aan toe vertrouw.

Photobucket 
Ik hou van onze luie bankhangdagen, van onze nachtelijke film-kijksessie’s – De shining? Één keer, nooit meer! - van jouw ‘ik-kan-niet-met-sokken-aan-slapen-trekje’, van ons ‘lukt-altijd-carrot-cake-recept’, van de prachtige bloemen die je me laatst zomaar stuurde, zelfs van de hilarische irritatie die mijn distalent voor golf bij jou oproept. Na drie jaar durf ik nog steeds met een hand op mijn hart te zeggen dat jij me het aller-gelukkigst maakt en ik me nergens meer thuis voel dan bij jou. Je bent alles wat ik kan wensen en meer en een lieve dankjewel is echt op z’n plek. Dus bij deze, lieverd, thanks for being the one for me. Deze drie jaar met jou waren een geweldige achtbaan en elke dag voelt het weer alsof ik het gouden ticket heb gewonnen, alsof ik meervoudig kampioen ben van de Masters.

Heel veel kusjes van mij <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio