My Pretty Brilliant Life in Pictures - #April

vrijdag 27 april 2012

Uploaded from the Photobucket Android App
Vorige maand waagde ik me er zomaar aan: Het fenomeen van de sneakpeek-artikeltjes! En dames, wat hebben jullie me weer blij verrast met jullie enthousiasme, betrokkenheid en lieve comments. Zo zeer verrast dat ik heb besloten ‘My Pretty Brilliant Life in Pictures’ tot een vast item te maken op Pretty Brilliant. Ik ben voor jullie alweer druk in de weer gegaan met al mijn snapshots van april, deze keer geschoten met Instagram – mijn nieuwe verslaving btw, zó leuk! – en hoop dat ik jullie ook deze maand kan verrassen met veel lekkers, beauty, fashion en andere gezelligheid. Enjoy!


Photobucket
Just guess which one is my favorite! (: Shouldn't be too hard!
Photobucket
De dames die Pretty Brilliant al langer volgen, zijn bekend met mijn - oké, het is ook een beetje van Sebas - meesterwerk op bakgebied: Carrotcake! Een heerlijke, zoete cake die totaal níét naar wortels smaakt, maar héérlijk is. Het is even een drempeltje om je over het idee van het eten van een 'taart met wortels' heen te zetten, maar geloof me één keer en wil je niets anders meer.
Photobucket
Yes, ik ben 'well aware of'  de onsmakelijkheid van het mengsel. Gelukkig ruikt het goedje hier al verrukkelijk, naar het zoetige van bospeen en het zurige van verse sinaasappelschil, jum. Ik moest er stiekem wel om gniffelen welke reacties op deze foto kwamen - Een tip voor de volgende keer: Nope, ik drink niet!
Photobucket
'Hello, my ever so sweet carrot cake!' Dit keer hadden we de gemalen hazelnoot vervangen door kokosraspel en ook dat was too good to handle! 
Photobucket
Photobucket
Mijn vriendje is de liefste, zonder twijfel! Op een willekeurige woensdagmiddag werd ik zomaar verwend met een enorme bos roze bloemen. Zomaar, ik kon het haast niet geloven, zo lief. Merci Sebassie! <3
Photobucket
Ik kon het niet laten om dit collectors-item te kopen, al is het maar om laten bij mijn kleinkindjes onder de neus te drukken: De eerste Nederlandse Vogue! Ik begrijp nog steeds niet waarom er zoveel kritiek gekomen op de cover. Dit ziet er toch zeker mooi, feestelijk, tijdloos en Vogue-proof uit?
Photobucket
Zodra ik een beetje stress heb of in tijdsnood zit, slaat de chaos over op mijn kamer. En als ik ergens niet niet niet niet niet tegen kan, dan is het wel een rommelige kamer. Na de paasdagen werd er dan ook even lekker gestofzuigd, gedweild, gestoft en opgeruimd. Hier een snapshotje van het resultaat.
Photobucket
Welterusten prinsesje! Lekker met Roxy in bed gekropen om voorgelezen te worden. Ze is zo snel 'gegroeid', ongelofelijk. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ze als baby'tje in mijn armen lag.
Photobucket
Een gekke bek kan altijd!
Photobucket
Mijn look of today the day after mijn bezoekje aan de kapper. Heerlijk als je opstaat met perfect geföhnd haar. Ik ben zelf echt een ramp met haarstyling. Het bewijs: Ik kan niet eens vlechten!

Photobucket
Bij nieuw haar hoort natuurlijk stiekem ook nieuwe kleding! Ik kocht dit ge-wel-dige blouseje met rouches over van een lief klasgenootje dat het zelf nooit droeg. I'm in love!
Photobucket
Deze schilderijen van de Expo zijn echt prachtig! Gemaakt met natuurlijke materialen en met fijne cliché quotes waar wij vrouwen ons altijd wel toe aangetrokken voelen. Zo zijn deze twee gemaakt van schelpjes, hoe mooi is dat? Was ik maar rijk!
Photobucket
'Hoi kaasbroodje, jij bent mijn lunch.'
Photobucket
Mijn fijne gezelligheidshoekje waar 'Project-kaars' aan de gang is. Ik krijg op de een of andere altijd kaarsen en fotolijstjes voor mijn verjaardag - wat ik overigens wel heel leuk vind, daar niet van. Nu probeer ik ze langzamerhand allemaal op te maken, zodat ik voorbereid ben zodra het weer oktober wordt haha.
Photobucket
Dit lieve bloemetje is inmiddels aan z'n einde gekomen.
Photobucket
Ik kreeg zomaar een herinnering in mijn mailbox voor ons drie-jarig jubileum. Alsof ik dat ooit zou vergeten! <3
Photobucket
Preppy happy met een blouse-jurk, wollen trui - beide H&M - en de geweldige zwaluw ketting van Bubba with Glasses. Op mijn lippen mijn all time favorite lipstick: Catrice' Gentle Nude. 
Photobucket
Outfitfoto van diezelfde dag! :D Met een lekkere dikkere legging eronder om mijn verkoudheid aan te vechten. Als je het leuk vindt om veel meer OOTD's van me te zien, moet je me dus zeker volgen op Instagram [JoyceNafzger]. Ik probeer elke ochtend even een snapshotje ervan te nemen! Zouden jullie het leuk vinden als ik over outfits als deze mini-artikeltjes zou schrijven?
Photobucket
Niks zo fijn als fris beddengoed en mijn lieve knuffels die op me wachten!
Photobucket
Na tien minuutjes spelen met de stijlstang - Oh, how I hate this thing! - was eindelijk gelukt om een beetje krul onderin mijn haar te brengen. Jammer, dat dit bij mij altijd maar van korte duur is. Uurtje en dan is elke krul/slag als sneeuw voor de zon verdwenen.
Photobucket
De bijbehorende outfit, al was ik wel stiekem van vestje gewisseld. Mijn H&M polkadottop met rouches, Vero Moda blazer met statement-schouders, Il Dolce jeans en Kennel en Schmenger ballerina's. Simpel maar toch chique, me gusta! 
Photobucket
Wie zegt dat het opruimen van je kamer niet leuk is? Je komt zomaar geweldige clutches tegen!
Photobucket
Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe opberg-methode voor mijn dierbare parfummetjes. Ze stonden in zielige Ikea bakjes in mijn kledingkast, maar stiekem vond ik het zielig dat de dure flesjes geen mooi thuis hadden. Tijd om ze tentoon te stellen op een glimmend dienblad op de verhoging van mijn bureau! Looks quite pretty, don't you think? Jammer genoeg, passen er niet al mijn parfums op. Tijd om iets op te maken dus!
Photobucket
Deze leukerds verdwenen gewillig in mijn mond, nadat ik ze ontdekt had bij Sebas thuis.
Photobucket
Onlangs heb ik samen met mijn lieve beste vriendinnetje Liselotte voor het eerst een bestelling geplaatst bij Forever21. Ik bestelde onder andere dit prachtige Missoni-like jurkje voor maar € 8,-. Nu al een van de beste aankopen van het seizoen! Het valt prachtig, sluit mooi aan bij mijn lichaam, is precies dik genoeg en de rits achterop maakt 'm helemaal af. Niet gek dat ik 'm droeg op een multitask dagje: Universiteit, shoppen met Liselotte en uiteten met Sebas ter ere van ons driejarig jubileum.
Photobucket
Daar hoort natuurlijk een netjes make-upje bij! 
Photobucket
In de H&M sale in Maastricht kwamen we dit schattige Minnie Mouse jurkje tegen. Hij zat als gegoten, maar toch zei iets in me 'Nee Joyce, niet doen hier ben je net te oud voor!'. Twee jaar geleden had ik hier echt geen minuut over getwijfeld...
Photobucket
Het zal jullie vast niet verbazen dat ik een echt brieven- en kaartenmens ben. Sebas kan echt een winkel beginnen met alles wat bij hem al door de brievenbus is gevallen haha. Terwijl hij helemaal niet zo'n schrijver is, doet hij bij speciale gelegenheden altijd even de moeite om me gelukkig te maken met een lief kaartje. Dit  exemplaar was dan ook echt een schot in de roos. Zo leuk!
Photobucket
Ik hou van jou! <3
Photobucket
Een creepy goodmorning-foto van mijn relaxte outfit. Helemaal niet Joyce-ig, maar ik had gewoon zin om iets te dragen wat heel lekker zat en als je daar zin in hebt, moet je dat gewoon doen toch? Ik draag een paar Scapino sneakertjes, Il Dolce jeans, H&M top & cardigan en een medallion van Ebay.

Photobucket
Na een bezoekje aan het gemeentehuis in Übach-Palenberg om Sebas' nieuwe paspoort aan te vragen, kon ik het niet laten even de DM in te duiken met deze bescheiden producten als resultaat. Vooral de douchegel met olieparels en Frangipani-geur vind ik héérlijk! Oh, en Mademoiselle Chic heeft precies de geur van Lush' Tulpen uit Amsterdam - tip tip tip!
Photobucket
Een makkelijke maar jummie lunch bij Sebas. Ciabatta met boterhammenworst, kaas en oregano uit de oven.
Photobucket
De mooie P2-lipstick die ik scoorde: P2 Pure Color Lipstick in Carnaby Street! Een fuchsia roze met een vrij sterke paarse ondertoon. Bijzonder!
Photobucket
En een kleine, onduidelijke look van foto met de lipstick op.
Photobucket
Oeh, dat is nog eens een happy outfitje hé? Mijn kobaltblauwe H&M broek - Nu in de rekken voor maar € 10,- - grijze van Haren sneakertjes, H&M waterval top en mijn Berschka polkadot-cardigan. 
Photobucket
Deze prachtige jurk kocht ik een tijdje terug in de H&M sale en tot mijn grote spijt heeft 'ze' nog niet meer gezien dan de binnenkant van mijn kast. Het grootste nadeel is dat 'ie zo lang is en dat terwijl ik mini ben. Als iemand leuke styling-tips heeft, let me know!
Photobucket
Met pijn in mijn hart ruimde ik mijn kast op. Dit was de jurkjesstapel, that hurts my fashion loving heart. Ze zijn of te klein of ik draag ze gewoon niet meer, doodzonde. Als je een jurkje ziet waar jij je hart aan verloren bent, geef maar een gil. 
Photobucket
Weer zo'n item dat ik nooit draag: Een Mango top van 100% zijde met prachtige grijs en aqua-tinten. Ik schaam me diep!
Photobucket
In mijn vorig leven was ik duidelijk tijdschriftenverslaafd. Nu heb ik deze stapels braaf vervangen voor het lezen van blogs!
Photobucket
Ik stuitte zomaar op mijn communie-album. Van Trapp kind meldt zich! :D
Photobucket
Het onmogelijke is gelukt! Mijn kledingkast is opgeruimd en opeens kan ik weer zien wat er in mijn kast hangt. De volgorde: Broeken - blazers - nette jasjes - little black dresses - gekleurde jurkjes - blouses - galajurken - wollen vestjes.
Photobucket
Ge-make'upt! Paarse gelliner staat me zoveel beter dan het harde gebruikelijke zwart. Reden te meer om het vaker te dragen!
Uploaded from the Photobucket Android App
Weer met de stijltang in de weer geweest, het begint ergens op te lijken!
Photobucket
Eergisteren ontving ik mijn eerste Glossybox in mijn geschiedenis als beautyblogger. Wat een feestje!
Photobucket
Mijn favoriete moment van het uitpakken: Het losmaken van de strik om 'm vervolgens weer tien keer opnieuw te strikken. Niet verrassend zeker?
Photobucket
Een sneakpeek van de inhoud, heerlijk! De unboxing video komt er zo snel mogelijk aan. 
Photobucket
Deze nagellakcombinatie is echt zo mooi! Nude roze met matte topcoat, dankjewel voor het idee Anne!
Photobucket
Wishlist materiaal: Het roze kanten jurkje van H&M en een knalroze chino! Eventjes sparen!
Photobucket
Gisteren, donderdag, was het voor mij echt een chaos-dag. Mijn planning zag er als volgt uit: Met de auto naar het station, met de trein naar Maastricht, met de bus naar school, half uur eerder weg op school, met de auto naar Heerlen, lunchen, met de auto naar het CBR, bij het CBR voorbereiding Tussentijdse Toets, Tussentijdse Toets, naar huis, douchen, zusje naar zangles in Heerlen, avondeten bij Mr. Wok, zusje ophalen, naar huis. Zucht! Máár ik heb mijn Tussentijdse Toets met supertrillende beentjes gehaald! :D

Zo lieverds, dat was mijn Pretty Brilliant Life in Pictures voor de maand april. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het sneakpeeken in mijn super ordinary life. Wil jij me nu gezellig volgen op Instagram? Mijn username is JoyceNafzger. Daarnaast krijg je heel wat behind-the-scenes op de Pretty Brilliant Facebook, aanrader! Ik ben nu toe aan heel wat uurtjes slaap en ontspanning, maar jullie dag begint net, dus maak er iets moois van! <3

1 comments:

Nathalie zei

Heel erg leuk! Blijven doen hoor, de sneak peek ;-)

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio