Pretty Brilliant op Facebook!

vrijdag 13 april 2012

Photobucket
Hoi lieve lezeres! Weet jij het al? Pretty Brilliant heeft sinds kort een Facebook-pagina. Nu denk je misschien: ‘Tja Joyce, so what?’ Nou, dat zal ik je vertellen: De Pretty Brilliant Facebook-pagina is leu-heuk! Als het even stilletjes is op de website en je toch behoefte hebt aan een overload aan gezelligheid en roze, kun je altijd nog op Facebook terecht voor juicy details, persnieuwtjes, kijkjes achter de schermen en gezellige gesprekken met de andere lezeressen. En daar word ik simpelweg heel erg gelukkig van!
Photobucket
Op het moment dat ik dit schrijf – donderdagavond 12 april 22:51 – heeft de Facebook-pagina maar liefst 101 likes. Natuurlijk is dat al geweldig, want dat betekent dat er 101 mensen op deze aardbol rond wandelen die ik plat zou willen knuffelen. Máár, lieve lezeressen, dit kan natuurlijk stiekem nóg iets beter en dat is ook precies de reden waarom ik dit artikeltje wijd aan een simpel nieuwtje. Ik zou het hartstikke leuk vinden als ook jij nu naar de Pretty Brilliant Facebook surft en deel gaat uitmaken van de ‘happy community’. Want dat is het: Een plekje voor mij en mijn lezeressen om gezellig na te kletsen. Kopje thee erbij, bonbonnetje and we’re good to go. See you there?

Bron afbeelding: We Heart It
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio