Review door Mirjam: De winnares van de Bellafie Bow Necklace

dinsdag 3 april 2012

Photobucket
Herinneren jullie je de winactie die Joyce organiseerde ter ere van het eenjarig bestaan van haar website nog, waarbij je een prachtige strikjesketting kon winnen? Het was liefde op het eerste gezicht toen ik de ketting zag. Nietsvermoedend keek ik op een vroege woensdagochtend zoals altijd even op Pretty Brilliant en ik dacht dat ik nog niet helemaal wakker was. Stond daar nou echt dat ik die winactie gewonnen had? Ik geloofde mijn ogen niet, wat een verassing! Mijn dag kon niet meer stuk. Vandaag zal ik jullie in het kort vertellen over de strikjesketting.
Photobucket
Een week later, woensdag was het zover, ik ontving het pakketje! Ik had niet verwacht dat het zo snel mijn kant op zou komen. De ketting was goed verpakt in een envelop met bubbeltjesplastic. Toen ik de envelop opende zag ik een mooi doosje, echt een cadeautje! Ook zat er nog een lieve boodschap van Sofie bij.

Photobucket
Mag ik even gillen? Wat een geweldige ketting, hij is pretty briliant! Perfect. Ik ben net als Joyce helemaal dol op strikjes, dus deze ketting is voor mij gemaakt. De ketting voelt stevig aan en de kwaliteit is echt goed. Op de foto draag ik de ketting vrij kort, maar je kunt ‘m ook nog iets langer dragen. Ik heb er in ieder geval al veel complimentjes over gekregen, wat ook niet gek is natuurlijk. De lengte is mooi, de kleur is handig en deze ketting past simpelweg overal bij. En dan het strikje eraan, een ketting die beter bij mij past, bestaat niet!

Photobucket
Lieve Joyce en Sofie, héél erg bedankt voor deze geweldige prijs! Ik ben er ontzettend blij mee en ik weet zeker dat ik samen met deze ketting de examens aan kan. Hopelijk maakt hij van de dag dat ik de examenuitslag krijg, een dag met een strikje!

Ik raad jullie zeker aan eens een kijkje te nemen bij de webshop van Sofie, genaamd Bellafie. Je vindt er geweldige sieraden voor een fijn prijsje en bovendien krijg je nu met de code ‘prettybrilliant’ ook nog eens 25% korting!

Liefs,

Mirjam
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio