Video: The Body Shop Stash - Deel 1

vrijdag 6 april 2012


In mijn chaotische way of life verlies ik nog wel eens iets uit het oog. In het ergste geval is dat mijn lieve fluffy konijn genaamd Barbie - nu in de eeuwige weilanden terug te vinden, I’m not the one to blame - en in het minst erge geval vergeet ik mijn ‘The Body Shop Stash-video’ met jullie te delen. Deze video is ontstaan uit het ‘U vraagt, wij draaien-idee’. Op Youtube werd er namelijk meer dan eens gevraagd om video’s over mijn The Body Shop en Lush producten en natuurlijk deed ik dit met plezier, zoals een goede blogger zich betaamt. Jammer genoeg, is de video nu ietwat gedateerd – and I look like crap, sorry! – maar toch leek hij me de moeite waard om te delen. Ik mag wel stellen dat ik een TBS-addict ben, waardoor ik jullie genoeg te vertellen heb. Twintig minuten aan video-materiaal, dat kon ik echt niet een-twee-drie in de virtuele prullenbak dumpen, I hope you like it anyway!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio