Video Review: Webshop Cherize 24 Baked Eyeshadow Palette

zondag 22 april 2012


Menig make-up liefhebbend hart gaat er sneller van kloppen en de swatch-drang is moeilijk te bedwingen. Yes, I’m talkin’ about eyeshadow palettes!  Heerlijk, vind ik het gevoel dat ik krijg bij het openklappen van een prachtig kleurrijk palette om er dan lekker mee te experimenteren! Vandaag ga ik een wel heel bijzonder exemplaar met jullie delen: Het 24 Baked Eyeshadow Palette van Webshop Cherize. Een palette vol met gebakken oogschaduws, van die prachtige eyecatching ‘planeetjes’ waar ik erg gelukkig van word. In mijn enthousiasme kon ik het dan ook echt niet laten om een video-review op te nemen, máár aan eye-candy foto’s is ook gedacht. Genoeg gekletst, richt al jullie aandacht op dit schatje!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Het 24 Baked Eyeshadow Palette is niet alleen een plaatje om naar te kijken, het is ook werkelijk een droom om mee te werken. De kleurenrange is ontzettend breed, waardoor je voor elke gelegenheid terecht kunt bij dit palette. Of je nu een everyday natural look wil creëren óf kiest voor een heftige smokey eye met aqua tinten voor een avondje uit, this is your man. Wel, moet je houden van een beetje glans en shimmer, want daar barst dit palette van! Het mooie is dat achttien van de oogschaduws stiekem duo’s zijn, wat het totaal aan oogschaduws op maar liefst tweeënveertig kleuren brengt. Ik ben zelf echt een groot groot groot fan van gebakken producten – mits ze van goede kwaliteit zijn uiteraard – omdat het product in de meeste gevallen zachter aanvoelt, mooier oogt en meer pigment afgeeft. Ik wil niet drie keer mijn kwast in een kleurtje dippen voor een beetje kleur en dat is ook zeker niet nodig bij het 24 Baked Eyeshadow palette. Één keer dippen en er is een feest van kleur losgebarsten op je kwastje. Love it! Mocht de pigmentatie nog niet heftig en intens genoeg zijn voor jou? Dan kun je de oogschaduws uiteraard ook nat aanbrengen met water of een fixing spray, c’est ne pas de problème.

PhotobucketPhotobucket
Dit prachtige 24 Baked Eyeshadow Palette is te koop bij Webshop Cherize voor € 20,95. I know it sounds like an awfull lot of money, but it isn’t! Voor deze fijne prijs krijg je echt een bom aan verschillende, prachtige, gepigmenteerde oogschaduws waar je als oogschaduw-liefhebber je hart aan op kunt halen. Niet alleen is dit palette een aanrader voor de doorwinterde make-up gebruikers en bloggers onder jullie, ook durf ik het van harte aan te raden aan de dames die experimenteren met make-up. Houd jij van het werken met gebakken producten, ben je op zoek naar oogschaduw van fijne kwaliteit met geweldig veel pigment en wil jij graag al je oogschaduwkleurtjes in één palette? Dan zou ik niet al te lang twijfelen, maar jezelf dit pareltje ‘zomaar’ cadeau doen. Ik weet zeker dat je wel een reden kunt verzinnen waarom je het waard bent en zo niet, dan zal ik het voor je doen! Ik ben in ieder geval ontzettend blij met dit prachtige palette en ben er heel aangenaam door verrast. Het geeft mij net dat extra steuntje in de rug om mijn everyday looks spannender, kleurrijker en net een tikje mooier te maken. En dat? That makes me happy!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio