Worldy Treasury Spring Collection ‘Nature Calls’

woensdag 11 april 2012

Photobucket
Worldly Treasury: De schatkist vol wereldse verrassingen en een van de sieraden-webshops die ik voor eeuwig in mijn hart gesloten heb. Met het oog op de lente – we doen simpelweg alsof het vieze weer ons niet deert – heeft de lieve Nathalie, het brein achter deze webshop, een speciale Spring Collection ontworpen, genaamd ‘Nature Calls’. Een collectie waarin romantiek, bloeiende bloemen, fladderende vogeltjes en pastelkleurtjes de hoofdrol spelen. Riep daar iemand mijn naam?

Nathalie kan natuurlijk zelf het allerbeste vertellen over de bijzondere ‘Nature Calls-lijn’: “Dromerige pastels, fladderende vogels en bloeiende bomen en bloemen spelen de hoofdrol. Alle kettingen, armbanden en oorhangers zijn fashionable, uniek en handgemaakt van natuurlijke materialen.” Zoals we van Worldly Treasury gewend zijn wordt er gebruik gemaakt van symboliek, inspirerende woorden en kwalitatief prachtige én bovenal natuurlijke materialen. Dat is dan ook precies wat Worldly Treasury voor mij bijzonder maakt. Deze sieraden vind je niet in massaoplage op Ebay voor een schijntje. Nee, Nathalie steekt er tijd, liefde en aandacht in om voor jou een pareltje te ontwerpen en ditzelfde pareltje een verhaal mee te geven. En van elk ‘pareltje’ is er maar één.

Om jullie enthousiast/verliefd/stapelgek/blij te maken, heb ik twee van mijn persoonlijke favorieten op een rijtje gezet:

Photobucket 
Blossom Necklace - € 12,95: Blossom is een zilverkleurig, verstelbaar halskettinkje voor de lieve meisjes-meisjes onder ons. De ketting is voorzien van drie schattige bedeltjes: Een oudroze roosje, een bedel met ‘joy’ – Nu moet ik hem wel hebben! – en een fladderend vogeltje. Nathalie zou Nathalie niet zijn als ze hier geen lief berichtje aan verbonden had. ‘Blossom’ staat symbool voor het najagen van je dromen, ‘come fly away with me’.

Photobucket 
Morning Glow Bracelet - € 12,95: De liefhebbers van het enige, echte Pretty Brilliant armband worden waarschijnlijk ook erg blij van dít schatje. Deze elastieken armband is gemaakt van witte parel-look kunststof kraaltjes en rozenkwarts, de steen van het hart en de liefde – een van mijn all time favorite edelstenen. Het armband is verder voorzien van twee lieve zilverkleurige bedels: Een tag plaatje met ‘Faith’ en een lieveheersbeestje voor het nodige geluk.

De sieraden uit de lente-collectie zijn nu verkrijgbaar in de Worldly Treasury webshop. Have fun shopping en laat me vooral weten wat jouw favorieten zijn! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio