Music: Izzy Marie Hill

dinsdag 15 mei 2012


De vrolijke titelsong van mijn video’s is jullie vast al eens opgevallen. Zo niet, shame on you! Het is namelijk niet zomaar een standaard Youtube-deuntje. Nee, de prachtige en bijzonder getalenteerde Izzy Marie Hill gaat erachter schuil. Een negentienjarige Britse singer/songwriter die met haar pure stem mijn hart al snel veroverde. Des te blij was ik toen ik te horen kreeg dat ik haar geweldige muziekjes in mijn video’s mocht gebruiken. Ik heb tot noch toe niet de kans gehad om haar in the spotlight te zetten, maar daar ga ik vandaag eens verandering in brengen. Izzy is geweldig en het is tijd dat jullie haar leren kennen!Op dit moment is Izzy namelijk bezig met een project: Music MAYhem! Elke dag in mei zal ze een nieuwe video plaatsen met een cover of een nummer van eigen hand. Ze schuwt niet om haar gitaar of piano tevoorschijn te toveren en er zit zelfs een duet aan te komen. Wat ik zo waardeer in Izzy is dat ze echt een girl next door is. Ze behoort nog niet tot de enorme Youtubers met hun uitgebreide geluid- en opname-installaties, maar ploft voor de camera met een gitaar in haar handen en zingt – ze is zelfs onzeker over haar haarband. Puur, eerlijk en fijn om naar te luisteren. Daarbij is ze bijzonder gezellig en lief. Ik word altijd blij van haar mailtjes waarin we uitgebreid over make-up kletsen en haar ‘How are you’ Facebook-berichtjes. Reden te meer dat jullie ook van haar zullen houden! Genoeg gekletst, tijd voor muziek, geniet ervan! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio