My Pretty Brilliant Life in Pictures - #Mei

zaterdag 26 mei 2012

Photobucket
Sneak peek time, darlings! Met deze tropische temperaturen zit niemand te wachten op ellenlange artikelen, maar deze gezonde portie aan foto’s valt vast wel in de smaak. Be prepared voor heerlijk veel foodfoto’s – Can you say: Oreo? Crêpes? Crumble? I say: Yum! – en een overload aan lenteproof outfits. Kun jij na deze mei-versie van ‘My Pretty Brilliant Life in Pictures’ geen genoeg krijgen van het bespioneren? Volg me dan gezellig @JoyceNafzger op Instagram of bekijk mijn gehele collectie op mijn Copygram account, vind ik leuk! 


Photobucket
Sebas' tweede thuis bezoeken, vaste prik.
Photobucket
Wat een heerlijk zomers lakje is het toch! Essie Jamaica Me Crazy uit de Glossybox van april.
Photobucket
Oh crêpe. :D Wie maakt de lekkerste crêpes? Mijn vriendje bien sûr.
Photobucket
Lunchlunchlunch met 24Kitchen op tv - nieuwe verslaving! - iced coffee met slagroom en een kipfilet-extra kaas tosti.
Photobucket
Als ik dan toch oooooooit ga golfen, dan wel 'op z'n Joyce'! Golfschoenen met strikjes heb ik in ieder geval al gespot. Riep iemand mijn naam?
Photobucket
Klein stukje hemel op aarde: Oreo mini-koekjes van de Xenos voor maar één euro. Matchy matchy met mijn geliefde blauwe broek.
Photobucket
Nom. Nom. Dubbel nom.
Photobucket
Well hello! Ik zou echt weer meer naar mijn zilveren oogschaduws moeten grijpen, vergeet altijd hoe goed, fris en chique het staat.
Photobucket
Ready to support le boyfriend on le golfcourse in Wittem. Jezus, wat sloeg het weer hier ineens om! We hebben de hele dag door de stromende regen geploeterd.
Photobucket
Koffie en ik, wij zijn geen beste vrienden. Tenzij die koffie ook maar een héél klein beetje in de buurt komt van Starbucks. Zo genoot ik onlangs van een Chocolate Dream - of iets in die richting - uit de Universiteitsbibliotheek. Half koffie/half chocomel en veel te veel slagroom. Me gusta mucho.
Photobucket
Ik vind je leuk, lief aapje van de Hema.
Photobucket
Catrice Salmon and Garfunkel! Wat vinden jullie? Beetje meh bij mijn huidskleur hé? D: Dat terwijl ik hem zo vreselijk mooi vond staan bij andere dames.
Photobucket
Mijn koffer aan het pakken voor de Limburgse Model European Parliament Conferentie 2012. Natuurlijk moest Beppie ook mee!
Photobucket
Perfecte gelegenheid om mijn hakken nog eens uit de kast te toveren.
Photobucket
Na een lange week ploeteren als hoofdredactrice en bestuurslid wachtte er een heerlijk groot pakket op me van Rietveldlicht. Wat zou erin zitten?
Photobucket
Enig idee?
Photobucket
Jaaaahaaa! <3 Een geweldig mooie kroonluchter gegoten in een modern jasje. Er komt snel een artikel over online. 
Photobucket
Ook mijn lieve mamma werd met Moederdag flink in de watten gelegd. Ze kreeg van ons bloemen, deze fotolijst met tekeningen van elk gezinslid gemaakt door Roxy en van pappa een Hugo Boss luchtje.
Photobucket
Ik ben niet vies van een beetje kleur! Waarom geen roze, oranje en blauw in één outfit! Dit seizoen mag het allemaal, óók als je ouders je 'een circus' noemen.
Photobucket
Ik ben echt geen nagelfreak, hoe minder werk, hoe beter, maar 'mijn dames' waren weer eens toe aan een pampersessie. Lekker geknipt en verzorgd. Fijn! (: Als jij nu nieuwsgierig bent hoe je net zo'n lange en sterke nagels als ik kunt krijgen, kijk dan vooral mijn Trind The Perfect System video. Ik ben lyrisch enthousiast!
Photobucket
Dit kanten jurkje scoorde ik ooit voor maar € 3,- in de H&M sale en nog steeds draag ik het met ontzettend veel plezier. Zo lief, romantisch en vrouwelijk!
Photobucket
En de gehele outfit of the day foto mocht dan natuurlijk ook echt niet missen!
Photobucket
Maandenlang ben ik op zoek geweest naar dit ge-wel-dige Zara quilted leren jasje. Ik spotte het een tijd geleden in Maastricht, maar helaas waren alle S'jes uitverkocht. Nu ik echt hopeloos was, besloot ik mijn Instagram/Facebook/Twittervolgers te vragen om hulp. Met succes, het jasje is all mine!
Photobucket
Outfit of the day na veel te lang uitgeslapen te hebben. Simpel en lang H&M topje, legging, tailleriem, H&M circle scarf en Forever21 blazer. Veel simpeler kan het niet! :D
Photobucket

Pannekoek met kaas en poedersuiker! (: Mag je me echt 's nachts voor wakker maken!
Photobucket
Brownietaartje à la CherryFizz' Gonny in de maak. Het was werkelijk verrukkelijk Gonny, hartelijk dank voor het recept en weet dat er aan je gedacht wordt. <3
Photobucket
Brownieeeeeee met stukjes chocolade, echt jum in het kwadraat! Op Facebook werd gezegd dat het net een reuze chocolate chip cookie leek. (:
Photobucket
De evolutie van de homemade apple crumble naar het 'apple pie recept' van Annemerel.
Photobucket
In de oven met jou, lekker ding.
Photobucket
Applecrumble? Done. Time to dig in!
Photobucket
Spelletjesmiddag met Roxy! Hier speelden we Galgje. Haar woord? 'Gekies'. (: Ons favoriete spel blijft toch wel het Pluk van de Petteflet Kwartet, al verlies ik áltijd. I'm telling you: Áltijd.
Photobucket
Je zou maar om negen uur 's avonds nog moeten beginnen aan een essay dat de volgende ochtend ingeleverd moet worden. Geloof me, studieontwijkend gedrag to the max.
Photobucket
Gewoon een 'hoi-foto' als tussendoortje!
Photobucket
Pasti di Basti met tomatenknoflooksaus from scratch, yummy for my tummy!
Photobucket
Hoi vriendje!
Photobucket
On our way to granny maakte ik gauw deze foto. Een stuk machtige chocoladetaart met kokosbotercrème gemaakt door Sebas in happy birthday style met een kaarsje natuurlijk! :D
Photobucket
Zoals zich een ware beautyblogster betaamt, heb ik weer een nieuw systeem bedacht voor mijn gezichtsmake-up: Biafine voor onregelmatigheden, Paula's Choice Moisturizer voor zonbescherming gemixt met Lush' Colour Supplement in Donker Geel voor een natuurlijk, dewy resultaat en Essence concealer om mijn donkere kringen te laten verdwijnen. Perfect!
Photobucket
Prima outfit om mee de tuin in de duiken, if you ask me! :D Birkinstocks at your service.
Photobucket
Wie zegt dat roze niet elke dag kan? Ik ben fan! De oorbellen van Ydeltuyt heb ik sowieso weer helemaal herontdekt. Gelukkig heb ik ze in tweevoud aangeschaft, omdat ik ze zo leuk vond. (: Het mouwloze blouseje is trouwens echt een aanrader. Het hangt nu in de rekken bij H&M voor maar € 4,95 en is enig!
Photobucket
Met dit heerlijke weer werd het hoog tijd om het zwembad zomerklaar te maken. Na een flinke vissen-naar-wormen-en-schoonmaaksessie ziet het er alweer heel wat beter uit! Let's dive in!

Geniet van het heerlijke weer lieverds! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio