Personal Update: Everything is going just fine! (:

woensdag 2 mei 2012

Photobucket
 Hi sweetiepies! <3 How are you doing today? Ik vergeet het maar al te vaak, terwijl het juist zo leuk is om jullie te updaten. Juste, I’m talkin’ about a personal update! Stiekem zegt de titel al genoeg, want het is waar: Het gaat simpelweg goed met me. En dat, dat is heel erg fijn om te zeggen. Het heeft even geduurd maar ik heb mijn universiteitsleven onder controle, Pretty Brilliant ‘groeit’ met de dag, ik ben nog steeds stapelverliefd op Sebas en minstens zo gek op mijn lieve vriendinnen, iedereen om me heen is gezond en gelukkig en meer kan ik echt niet wensen.


Photobucket
First thing first: School! Iedereen die me al een tijdje volgt, weet dat het wennen aan/mijn draai vinden in universiteitsleven voor mij een zware domper was. De vakken spraken me niet aan, alles kostte me veel moeite en ik sloeg me er maar doorheen met een magere zesjescultuur. Heel even heb ik er zelfs aan gedacht op zoek te gaan naar een andere opleiding dan Cultuurwetenschappen, maar heel eerlijk gezegd zou ik dat niet willen en niet kunnen. Als ik ergens aan begin, dan zal en moet ik het ook afmaken – stubborn mind meldt zich. En dat heb ik gedaan, in zo verre as we speak. Met als resultaat dat ik nu nog maar zes weekjes school heb te gaan, tot ik mag genieten van een welverdiende lange zomervakantie. Héérlijk! Het is tot op de dag van vandaag een zware domper hoor, mijn studie. Nog steeds moet ik mezelf het grootste deel van de tijd naar de onderwijsgroepen slepen, maar het lukt me toch maar mooi. Wellicht niet met punten à la Einstein, maar het ‘lukt’ en daar gaat het om aan het einde van de rit, toch? Ik wist vooraf dat mijn eerste jaar in het teken zou staan van ‘flink aanpoten’, dat heb ik gedaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik heb alles op één klein practicum-vakje na gehaald en heb nu al voldoende studiepunten om mijn eerste jaar gehaald te hebben. Whoehoe! Nu sla ik me nog door mijn laatste zweverige, kunstzinnige blok heen en dan zit het erop. De hele zomer lang wil ik niets meer horen over Plato, niet over Comte, niet over Rousseau en ook liever niet over alle andere intelligente mannetjes die mijn hersens hebben laten kraken.

Photobucket 
Nee, deze zomer ga ik lekker genieten! Natuurlijk moet ik ook nog ‘even’ op zoek naar een leuke bijbaan, zodat ik mijn zomer financieel goed doorkom, maar dat komt allemaal nog wel. Wie wil me? Douglas? Ici Paris? Lush? The Body Shop? Voor nu heb ik in ieder geval al iets heel fijns om naar uit te kijken: Yes ladies, ik heb een vakantie naar Tunesië geboekt met Sebas! Negen dagen luieren aan het strand van Skanes, genieten van de luxe die all inclusive heet, bruin worden aan het zwembad en mijn ogen uitkijken aan al het moois dat Tunesië rijk is. Eind juni is het al zover en ik kan niet wachten. Het wordt onze eerste vliegvakantie samen en alleen de voorpret al is een feestje. Lekker bikini’s shoppen en weten dat ik ze ook echt kan dragen, omdat daar een 30 Graden warme zon schijnt. Delish’. Alcoholvrije cocktails included, delish in het kwadraat. Als iemand van jullie nog fijne toeristische tips heeft, they’re more than welcome. Ik droom alvast lekker verder!

Photobucket
What’s more to tell is dat het volgende week een beetje rustiger zal zijn op Pretty Brilliant. Ik ga me weer volledig storten op de journalistiek als hoofdredactrice tijdens de Limburgse Model European Parliament Conferentie van 2012. Het MEP is een simulatie van het Europese Parlement voor jongeren, waarbij het niet alleen gaat om het debat, maar ook om het kennismaken met jongeren met dezelfde interesses. Een week lang verblijven we op Conferentieoord en Klooster Rolduc – mijn oude middelbare school indeed – en gaan we er met een groep van meer dan honderd man weer iets heel moois van maken. Het doel is om drie à vier keer per dag met een team van drie jongeren informatieve maar ook amusante kranten uit te brengen, hartstikke leuk! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik zelf deelnemer was, daarna journalist en nu zit ik zowaar in het bestuur en verzorg ik de PR voor de Stichting. Het journalistenwerk staat gelijk aan vreselijk hard werken en veel te weinig slapen, maar het is wel een van de leukste dingen die ik in mijn schrijfcarrière heb mogen doen. Dus, mis je me volgende week een beetje? Geen nood, de krantjes worden goed en wel gepubliceerd op de site van MEP Limburg, zodat ook jullie up to date kunnen blijven én kennismaken met de geweldige stichting waar ik graag mijn vrije uurtjes in stop.

Photobucket
Ten slotte natuurlijk nog even een woordje over Pretty Brilliant, want het mag gezegd worden: Het gaat ontzettend goed met de website en dat is allemaal aan jullie te danken. Niet alleen groeit het aantal lezers met de dag – Hoi lieve nieuwelingen, leuk dat jullie er zijn – ook zijn er behind the scenes steeds meer leukigheden. Spetterende events, aantrekkelijke persberichten, samenwerkingen en bovendien krijg ik steeds meer en meer de kans van Pretty Brilliant mijn bijbaan te maken. Dat mogen jullie best weten, want dat is natuurlijk de droom van elke blogger. Wat mij het meest gelukkig maakt, is de altijd even fijne, warme en gezellige sfeer! Er is een vaste groep aan commenters, maar er is altijd ruimte voor newbies en die worden met open armen ontvangen. Hier geen bitchfights, geen scheldwoorden en negatief gebrabbel. Samen maken we er iets moois van! Niet alleen van vandaag, maar ook alle dagen die zullen volgen. <3

En tja, that's it! Geen super glamourous life voor mij, maar ik hoop dat jullie toch een beetje genoten hebben van de update. Vertel me vooral in de comments hoe het met jou is en waar jij je in het dagelijks leven mee bezighoudt, dat hoor ik graag!

Liefs,

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio