Personal Update: I’ll be back before you know it!

donderdag 31 mei 2012

Photobucket 
Hoi hoi lieverds! Ik weet het en ik voel me er schuldig over: Het is veel en veel te rustig op Pretty Brilliant en dat is verre van de bedoeling! Voordat jullie het weten verschijnen er weer meer artikelen dan jullie ooit hadden durven wensen, maar voor nu blijft het even stilletjes. Natuurlijk maak ik geen geheim van het ‘waarom’ van deze blogstilte. Ik heb even een stapje terug genomen om allerlei zaken op orde te krijgen - zoals mijn veel te volle mailbox en de laatste zakelijkheden van het MEP – maar ook heb ik veel tijd vrij gemaakt om te genieten van een goed boek op de schommelbank, van een terrassen en ijsjes eten met mijn beste vriendinnen en van onbenullig puzzelen op een badhanddoek in de zon met Sebas. Voor kleine maar voor mij minstens zo belangrijke dingen die er normaal nog al eens gauw bij inschieten omdat ik ‘nog even moet bloggen’, terwijl het andersom zou moeten zijn. Pretty Brilliant is begonnen als mijn hobby, maar ook als mijn kindje en ik ben er meer dan trots op dat het zo gegroeid is en dat ik zo’n lief publiek hebt dat me omringd, maar het moet voor mij ook een hobby blijven. Het is niks voor mij om mijn vrienden of vriend op nummer twee te zetten of mijn school te laten vertroebelen, zeker niet in mijn laatste schoolweek. Volgende week ga ik nog even knallen met mijn take home exams en dan heb ik lekker vakantie. Een vakantie waarin ik ga genieten, maar ook ga werken en jullie ga voorzien van heel veel leuks. I’ll be back before you know it, beloofd. <3

En als je me echt mist, mag je me natuurlijk altijd volgen op Twitter @JoyceNafzger, de Pretty Brilliant Facebook en Instagram @JoyceNafzger.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio