Video: Mijn favorieten van april en mei

woensdag 16 mei 2012


‘Joyce, are you kidding us? Nu nog een favorieten-video?’ Maar natúúrlijk, lieverds! Allicht met een creatieve combinatieoplossing, maar ik kon jullie deze video echt niet onthouden. Ik heb simpelweg al mijn favoriete producten, muziekjes en kledingstukken op een hoop gegooid, waardoor er nu maar liefst veertien minuten aan beeldmateriaal op jullie te wachten staat. Met gebroken stem, te donkere foundation en een behoorlijk slaapgebrek presenteer ik jullie: Mijn favorieten van april én mei! Vergeet niet de kwaliteit op te schroeven naar 1080p, neem iets lekkers, sit back and enjoy!
Ps. Mijn outfit én look of the day hiervan komen er nog aan in video-vorm! :D
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio