Wie paradeert er binnenkort rond met de Bubba with Glasses Knock-off Alexa Shoulder Bag?

dinsdag 22 mei 2012

Photobucket
Oh, wat zou ik me moeten schamen dat ik jullie zo lang in spanning heb gelaten. Maar vandaag, lieve dames, is het dan toch eindelijk zo ver. Ik mag één van jullie – ja, echt maar één, sorry! – blij maken met het geweldige Bubba with Glasses prijzenpakket. Misschien heeft het wel zo lang geduurd, omdat ik stiekem hoopte dat ik zelf ook kon winnen? Ik zou zeker geen nee zeggen tegen de prachtige Knock-off Alexa Bag hoor, doe mij die maar! Just joking, ik vind het veel te leuk om er iemand van jullie blij mee te maken. Kun jij je nieuwsgierigheid al lang niet meer bedwingen en heb je genoeg van mijn gebabbel? Klik dan als een bezetene op ‘Lees verder’ en duim dat jouw comment de pagina zal vullen!

Dit is serieus de allerleukste winactie die ik ooit heb gezien! Twee pagina's op Facebook geliked? Check. Ik volgde je al op bloglovin. Post geliked? Check. Mijn droomtas is de zwarte Chanel 2.55 ♥ Die tas straalt gewoon perfectie uit. Hij is ontzettend klassiek en je kunt hem eindeloos combineren. Hij zou ontzettend mooi staan op een LBD met killer heels, maar ook bij een casual boho-chic outfit met shortje en wijde tanktop. Ik fantaseer echt vaak over later en dan zie ik mezelf al helemaal door Parijs lopen met een skinny jeans, superhoge hakken, een leuk blousje, haren in een staart en dan zo'n 2.55 erbij. Fantaseren ja, want helaas kost mijn allerliefste schatje een paar duizend euro!
Maar het is natuurlijk wel perfect om voor te sparen. Stel je voor: dan ga je de Chanel-winkel binnen en dan kom je gewoon met je droomtas naar buiten! Hoe geweldig zou dat zijn? Dan zou ik 'm echt overal mee naar toe nemen! Naar verjaardagen, naar de stad en ik zou 'm natuurlijk ook naast me leggen in bed, haha. Zo kostbaar is 'ie dan wel!
Ik hoop natuurlijk dat ik de prachtige tas (en meest adorable sieraden ooit!) win, maar iedereen die ook meedoet met deze prijsvraag: Succes!


xxx
Adriënne (A3ennegirl op Youtube en het meisje van de trein. Hihi, je noemt me altijd Anne!)

Yes, lieve Adriënne, you’re the lucky one!
Dat zag je vast niet aankomen hé? Ik ben in ieder geval al super super super blij voor je. Je bent zo’n lieverd en ik kon me al helemaal voorstellen hoe je de Parijse boulevards onveilig maakte met je 2.55. Het ‘ik-koop-mijn-droomtas-gevoel’ moeten we allemaal een keer meegemaakt hebben hé? Een Chanel tas heb ik niet in de aanbieding, maar ik weet zeker dat dit al een duwtje in de goede richting is en je hier net zo trots mee kan paraderen. Stuur alsjeblieft voor donderdag 24 mei een mailtje naar prettybrilliant@hotmail.com en dan zorg ik ervoor dat dit pareltje zo snel mogelijk bij jou bezorgd wordt. Heel veel plezier ermee, ik hoop stiekem dat je een vreugdedansje maakte toen je dit las – zou ik zonder twijfel doen! De volgende keer dat je me tegenkomt in de trein show je me je nieuwe tas hé? Beloofd?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio