Blijmakende post? Mine!

zaterdag 2 juni 2012

Photobucket
Bij het klepperen van de brievenbus gebeurt er iets bijzonders met me. Alle onsportiviteit die mijn lichaam bevat, vervalt en ik verander in enkele ontelbare tellen in een eersteklas marathonloper. Ik trek een sprintje en gris ik alles waarop mijn naam pronkt uit het mondje van onze deur. Mine. Mine. Mine! Ik hóú van post! Van lange brieven, perspakketten, ansichtkaarten, van kortingscodes, H&M catalogi en vooral van onverwachte cadeautjes. En laat ik nu net verrast worden met de allerleukste optie. Op mij wachtte een wel heel schattig klein envelopje bij thuiskomst na een lange dag rondslenteren op de universiteit – althans, voor mijn gevoel dan. Ik háát om zes uur opstaan! Terwijl ik verlekkerd de enveloppe analyseerde, keek de pronkende Worldly Treasury stempel me recht aan. This is gonna be good!

Photobucket
Het is voor jullie dan ook zeker geen verrassing dat ik een fan ben van Worldly Treasury. Mijn liefde wordt niet onder stoelen of banken gestoken en al eerder heb ik een lieve lezeres blij mogen maken met het enige, echte Pretty Brilliant armband. Ik hou van de handgemaakte, unieke sieraden met de wereldse verhalen. Ik ben gek op Nathalie’s omschrijvingen, hartelijkheid en kennis van de wereld – Zo heeft ze me nu al vertroeteld met Tunesië-tips! Mijn hart sloeg dan ook een tikkeltje sneller bij het zien van het persoonlijke kaartje, zo leuk, zo lief! Ik zou willen dat meer mensen zo gepassioneerd en ‘open hearted’ waren, want lieve Nathalie, volgens mij ben jij een cadeautje ‘an sich’!
Photobucket
In mijn gezwijmel om het kaartje vergat ik het pakje haast het te openen. De geweldig vrolijke verpakking hielp zeker niet mee als steuntje in de rug, aangezien ik een van die kneusjes ben die het ‘zonde vinden om cadeautjes open te maken’ en het dan ook nog na het uitpakken weer in de originele staat terug willen brengen – Een nerd is niets in vergelijking met mij, ik geef het toe. Maar toen ik me eindelijk over de drempel had gezet en het vloeipapier voorzichtig openvouwde, kwam me iets tegemoet waar ik meer dan gelukkig van werd. Een lange ketting met bedeltjes die Nathalie speciaal voor mij heeft ontworpen! That’s showing off! Dit pareltje schreeuwt mijn naam met het engelenvleugeltje – mijn kamer staat vol met engeltjes! – het vintage parfumflesje – beautyblogger in hart en nieren, what else? – en mijn favoriete steen om het compleet te maken: De rozenkwartz. Pretty! Jullie begrijpen dat ik me alweer eens in de zevende sieraden-hemel bevind en de ketting met nek siert? Natuurlijk begrijpen jullie dat, jullie kennen me als de beste! Ik kan niet anders dan een hele lieve, oprechte dankjewel uitsturen naar Nathalie voor deze verrassing en hopen dat jullie ook een kijkje zullen nemen in haar geweldige webshop.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio