Home: Rietveld Licht & Wonen

zondag 10 juni 2012

Photobucket
Wat is een prachtig gedecoreerde kamer nu zonder minstens zo mooie verlichting? Niets toch? Als jij het mij vraagt, maakt licht het verschil. Je kunt het – als beautylover in hart en nieren – als best vergelijken met een make-up look, die heeft ook gewoon een likje mascara nodig om ‘af’ te zijn toch? En waar kun je beter je zoektocht naar verlichting starten dan bij een van de grootste en meest gespecialiseerde lampenhandels van Nederland? Rietveld Licht & Wonen heeft mij behoorlijk verrast met hun ruime assortiment en – niet geheel onbelangrijk – de fijne prijs-kwaliteitverhouding. Graag vertel ik jullie dan ook meer over de service van Rietveld én het pareltje dat nu mijn kamer verlicht!

Photobucket
Bij Rietveld Licht & Wonen hebben ze niet enkel een ruim assortiment voor zowel binnen- als buitenverlichting, van hanglampen tot plafondlampen, ook is er voor ieder en voor ieders budget iets wils. Rietveld garandeert de laagste prijsgarantie zonder voorwaarden, waar je als klant natuurlijk ontzettend gelukkig van wordt. Het geeft mij in ieder geval een veilig en transparant gevoel dat het verschil terug wordt betaald, mocht je hetzelfde product elders voor een lagere prijs spotten. Als je de lampen met je eigen ogen wil zien, mag je je altijd vrij voelen om een bezoekje te brengen aan de showroom in Sliedrecht, maar natuurlijk is de webshop – waar ik erg enthousiast over ben, maar daarover later meer – ook een mogelijkheid voor de ervaren webshoppers onder jullie. Als je een lamp bestelt, heb je hem de eerstvolgende dag al in huis, terwijl je geen verzendkosten betaalt!
Photobucket
Wie houdt er nu niet van kosteloze én snelle verzending? : D
En oh, wat is het leuk om een enorm pakket van de postbode te krijgen.
Photobucket
Druk aan het unboxen. Alles was ontzettend goed ingepakt en
 met de beschrijving kon een kind de was doen!
Van Rietveld kreeg ik de kans om hun service aan de lijve te ondervinden en ontving ik een lamp naar keuze. Jullie kennen me goed genoeg om te weten dat ik meteen een kijkje nam bij de categorie ‘kroonluchters’ – diep van binnen blijf ik een prinsesje, je m’excuse. Ik bedoel: Must love kroonluchters! De keuze was snel gemaakt, want voordat ik het wist, had ik mijn hart verloren aan een prachtige moderne chromen kroonluchter met een organza kap. De classy hanglamp heeft maar liefst vijf 60 Watt lampen – héérlijk, al dat licht! – en wordt beschermd door de zwarte organza kap. Het klassieke kroonluchtergevoel wordt versterkt door de ‘pegels’ en de glazen bol die onder de kap uitsteken, waardoor ik me voel als Marie-Antoinette in mijn eigen slaapkamer in het iets minder chique Zuid-Limburg. De lamp hangt aan een chromen schakelketting, die ik/mijn lieve pappa in mijn slaapkamer op heb moeten knopen vanwege mijn lage plafond. Geen probleem natuurlijk, niemand die het ziet. Als jij nu het geluk hebt om te mogen wonen in een grachtenpand met een hoog plafond, dan is deze lamp ook voor jouw woning gemaakt. Ideaal! Jullie zullen nu vast wel benieuwd zijn naar het prijskaartje van dit pareltje hé? Dat was ik ook, maar ik beloof jullie dat het echt een meevaller is dankzij de geweldige prijzen van Rietveld Licht & Wonen. De adviesprijs van dit schatje is € 179,-, máár bij Rietveld schaf je ‘m al aan voor € 69,90. I told you, not too bad at all!


Het moge duidelijk zijn: Ik ben ontzettend blij verrast door de prachtige moderne kroonluchter die mijn slaapkamer siert, maar ook over de service en het aanbod in lampen van Rietveldlicht ben ik zeer te spreken. Het is merkbaar dat Rietveld al jaren meedraait in de wereld van verlichting en ze hun mannetje staan. De webshop is makkelijk in gebruik, het contact met de medewerkers prettig, de verzending ontzettend snel én gratis en de producten… Tja, laten we het erop houden dat ik moeilijk mijn aandacht kan houden bij dit artikel, omdat mijn nieuwe lamp mijn aandacht opeist. Oeps!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio