Review: Handmade telefoonhoes van Studio117

dinsdag 19 juni 2012

Photobucket 
Telefoonhoesjes, ze zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen, behalve voor de LG Optimus Black en laat dat nu net mijn toestel zijn! Blij als een kind was ik toen ik mijn toestelletje vorig najaar ontving, totdat mijn teleurstellende zoektocht op Ebay begon. Waar waren de schattige Hello Kitty, beertjes en met parels overloaded hoesjes voor mijn telefoon? Bummer! De afgelopen maanden is mijn telefoon dan ook naakt door het leven gegaan, totdat… Ik kennismaakte met Studio117. Studio117 is de webshop van de lieve en vooral ook creatieve Wendy die telefoon-, tablet- en laptopsleeves op maat maakt. Niet alleen is dit enorm praktisch – het hoesje zit als gegoten en oogt picture perfect – ook zijn de hoesjes bijzonder mooi, de liefde spat ervanaf! Laat ik jullie voorstellen aan mijn telefoons nieuwe beschermengeltje: Lucie!

Photobucket
De prachtige Wendy begon Studio117 uit liefde voor mooie stoffen. Waar ik ontzettend gelukkig wordt van het struinen naar koopjes in de H&M of het verlaten van de Sephora met een goed gevulde shoppingbag, houdt zij ervan zowel online als in real life leuke winkeltjes af te struinen naar stofjes waarop ze haar creativiteit los kan laten. Onder het motto ‘hand-made with love’ wordt elk hoesje in de webshop door Wendy zelf gemaakt. Haar jarenlange ervaring in de wereld van sleeves zorgt voor de perfecte fit van de producten. Deze dame weet wat ze doet en ze doet het met liefde!

Photobucket 
Dan nu waar het allemaal om gaat in mijn artikeltje: Het telefoonhoesje. Bij het bestellen van je telefoonhoesje geef je aan welke telefoon je hebt en Wendy zal ervoor zorgen dat jouw hoesje perfect om je telefoon zal passen. Niet langer gestuntel met hoesjes: Dit hoesje sluit precies aan om je telefoon, beschermt hem door de zachte voering en de stevige 100% katoenen buitenkant en zorgt ervoor dat je favoriete communicatiemiddel er onder geen mogelijkheid uit kan vallen! Het kleine vakje aan de voorkant is ideaal voor je notities, visitekaartjes, oordopjes of zelfs je pinpas/briefgeld – daar ga ik het zeker voor gebruiken volgende week in Tunesië, geen grote tas voor mij, met dit hoesje kom ik al een heel eind!

Photobucket 
Photobucket
Toen ik Studio117 verkende viel mijn oog direct op een ontwerp: Lucie! Het stofje van Lucie is een beetje Pip-inspired, heerlijk meisjesachtig en ontzettend schattig. Must love flowerprints, zeker als mijn lievelingsbloem – de roze pioenroos – erop vertegenwoordigd is en het me doet denken aan een van mijn favoriete films, I am Sam. Bij ontvangst van het pakketje van Studio117 werd ik aangenaam verrast: Het hoesje was ingepakt als een waar cadeautje en ik voelde me haast jarig. Ik zag strikjes, polkadots, roosjes en vogeltjes, alles waarvan mijn girly hart sneller gaat kloppen. Het lieve briefje erbij maakte het helemaal af en ook het telefoonhoesje zelf was goed beschermd in een ziplockbag. Wendy doet er duidelijk alles aan om het ontvangen van een sleeve tot een waar feestje te maken and I love it!

Photobucket 
De handmade phonesleeves van Studio117 kosten € 17,50 inclusief BTW en hebben een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. De verzendkosten zijn € 1,95. Wellicht schrik je even van de prijs, maar ik vind deze persoonlijk heel reëel. In elk hoesje wordt de nodige liefde en tijd gestopt en ik wed met je dat je meer dan eens de vraag zult krijgen ‘Waar komt dat geweldige hoesje vandaan?’ That’s worth it, don’t you think? Ik ben in ieder geval ontzettend blij met de prachtige Lucie en weet zeker dat mijn zoektocht naar telefoonhoesjes bij Studio117 eindigt!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio