Drama drama: Help me choose a new bikini!

zondag 22 juli 2012

Photobucket 
Goedemorgen ladies! Vandaag ga ik jullie even inschakelen als beoordelingspanel. Ik wil, moet en zal namelijk een nieuwe bikini bestellen op Asos, aangezien al mijn favoriete modellen in de sale zijn én de sale vandaag afloopt – met een heerlijke éxtra 10% korting als je met 010sale uitcheckt! Ik zal mijn drie favorieten op een rijtje zetten en hoor graag van jullie, zo snel mogelijk natuurlijk, voor welke bikini ik moet gaan. Ik weet zeker dat jullie het beste adviesbureau zijn dat ik kan inschakelen en vertrouw op jullie kwaliteiten. Let’s do this!
Photobucket
De Petal One Shoulder Bikini heb ik echt al maandenlang op het oog en met maandenlang bedoel ik dan ook echt máándenláng. Hij is prachtig wit, bijzonder en als geen andere bikini die ik dit jaar in de winkels heb zien hangen. Waarom ik hem nog niet gekocht heb? De originele prijs was meer dan € 40,- wat nogal boven mijn studentenbudget uitrees, maar nú zou ik hem kunnen kopen voor het ‘dit-is-heel-goed-te-doen-voor-een-prachtige-bikini-bedrag’ van € 18,-. Waarom ik hem nog niet gekocht heb? Het bovendeel is niet voorzien van de nodige padding, waardoor ik bang ben voor het akelige gevaar dat ‘see-through’ heet én ik weet niet zo goed wat ik van de friemeltjes achterop op het broekje vind. Toch is dit de bikini waarvan mijn hart sneller tienduizend keer gaat kloppen, dus tell me: Just do it or leave it?

Photobucket
Mijn tweede favoriet is de River Island Carolina Flower Trim Bandeau Bikini in de kleur ‘Hollywood Pink’. Een bikini die alles heeft waar ik naar op zoek ben: Een voorgevormd bandeau-topje, ruffles, bloemetjes, een lintje én hij is roze of excuseer Hollywood roze! Voor € 20,- zou dit prachtexemplaar van mij kunnen zijn, máár het witte pareltje blijft maar door mijn hoofd zweven. Daarom hoor ik graag van jullie of jullie misschien ervaring hebben met River Island bikini’s. Zijn ze mooi, blijven ze lang mooi en hoe vallen de maten? Kortom: Haal me over! Overigens zou ik deze bikini ook met het originele ruffle topje kunnen bestellen in oogverblindend neonroze. Twijfels twijfels…

Photobucket
En dan het laatste exemplaar: De Asos Off Shoulder Underwired Bikini With Broderie Anglaise Detail. Een bikini die gemaakt lijkt te zijn voor de macaronverslindende, romantiek-uitademende Marie Antoinette. Want zeg nou zelf: ‘Dit is toch romantiek all over?’ Gorgeous! Maagdelijk wit, broderie anglaise dat nonchalant van je schouders afglijdt en een broekje waarvoor ik een moord zou doen – zó schattig! Maar opnieuw: Hij is wit, heel wit, de cups zijn niet voorgevormd én hij is het duurste van het stel. Ik bedoel: Voor een tientje had ik me echt geen moment bedacht en ze alle drie in mijn winkelwagentje gestopt, maar na mijn luxe vakantie in Tunesië moet ik weer eventjes op de centjes letten. Voor € 22,50 zou deze bikini all mine zijn.

Yes, ik denk dat ik mijn punt heb gemaakt. Ik. Kan. Niet. Kiezen. En jullie hulp is meer dan nodig! Dus, lieve dames, ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen met het doorhakken van de knoop vóór klokslag twaalf vannacht. Hebben jullie trouwens ervaring met de bikini's van Asos en de maatjes? En oh, waag het jullie niet deze schatjes voor mijn neus weg te snaaien. Dan is het oorlog!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio