Help me choose a Lurmy Satchel Bag!

zaterdag 28 juli 2012

Photobucket 
Lurmy, de nieuwe tassen en accesoires-webshop van Nederlandse bodem! Ik stelde jullie eerder deze week al aan elkaar voor, maar is het tijd onze relatie tot een ‘higher level’ te tillen. Het is ‘Ik-ga-een-tas-bestellen-tijd’ en jullie hulp is van harte welkom! Lurmy heeft de me kans gegeven hun service en producten uit te testen en daarom mag ik een satchel bag uitzoeken. Maar… Kiezen is niet mijn sterkste punt. Zeg maar gerust: Ik kán het niet. Mijn sterrenbeeld – weegschaal in hart en nieren – verklaart een hoop, dus heb gerust medelijden. Let’s choose and shop!

Photobucket
De zwart, wit grijs gecolourblockte satchel is echt zo’n typische ‘mooie tas’. Klein van formaat, modern qua model en makkelijk van kleur. Ik zou niet verbaasd opkijken als een Parijse fashionista met een dergelijk tasje de dure straatjes onveilig maakte. Maar het onpraktische element houdt me een béétje tegen. Ik bedoel: Gaat mijn enorme maar vreselijk geliefde Anna Sui portomonnee passen? En hoe ga ik een dag lang met dit schatje zeulen? Door het korte hengseltje vast te houden à la ‘kakmadame’ – or is it just me die hier zo over denkt?

Photobucket
Mijn meest praktische optie is de vintage ogende taupe-kleurige satchel bag. Hij oogt behoorlijk ruim, de kleur ‘goes with everything’ én houdt het een heel tijdje vol om vlekkenvrij door het leven te gaan en ik kan deze tas op schooldagen met het lange hengsel dragen. Dat is toch wel zo fijn, een beetje draagcomfort? Of merken jullie aan dergelijke opmerkingen dat ik oud wordt? Sebas bestempelde dit model trouwens als een typische Potter tas, wat ik stiekem wel leuk vind. In ieder van ons schuilt toch een Hermoine – of een Ron?

Photobucket
Waar mijn modehart het snelst van gaat kloppen? Deze witte satchelbag met zijn glimmende gespjes. Niet alleen ziet hij er vreselijk exclusief en duur uit, ook vind ik het enveloppemodel erg mooi. Maar opnieuw: Het is zo onpraktisch zonder schouderhengsel, meh!

Photobucket
En dan mijn laatste keuze, die ik eigenlijk maar heel snel moet vergeten om niet vermoord te worden door Sebas, omdat ik al duizend soortgelijke tassen heb: De polkadot satchelEn ja, hij schreeuwt ontzettend hard mijn naam. En ja, al mijn vriendinnen zouden tijdens het winkelen met deze tas op me afkomen: ‘Ah Joyce, hang deze eens om, echt iets voor jou!’ Maar het is waar en Sebas heeft gelijk, dat zeg ik echt geen twee keer schat. Er is écht geen, ik herhaal: geen, gebrek aan polkadots in mijn kledingkast en als ik ooit serieus genomen wil worden op de universiteit, dan moet ik misschien beginnen met het minder Minnie-Mouse-achtig kleden. Maar hey, ik blijf een Joyce!

En dat zijn ze: De satchel tassen waaruit ik jullie ga laten kiezen, aangezien ik het écht niet weet! Ga alsjeblieft niet allemaal voor de Polkadot tas en zie deze als een optie die ik gewoon niet kon weglaten. Verder hoor ik heel graag voor welk model ik zou moeten gaan én waarom natuurlijk, pakkende argumentaties doen het altijd goed bij mij haha. Dankjewel alvast, bij de bikini-keuze hebben jullie me ook geweldig geholpen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio