How cute: Bambi Let’s Dream!

maandag 30 juli 2012

Photobucket 
Je zou maar ‘s ochtends nietsvermoedend in slaapmodus je mailbox openen en aangestaard worden door het schattigste parfummetje dat je ooit gezien hebt! Dat was bij mij vanmorgen het geval. Er was een donder, een bliksem en er was liefde op het eerste gezicht met Bambi Let’s Dream, wauw. En over verliefdheid mag geschreven worden, toch? Dus laat ik jullie voorstellen aan deze prachtige Eau de Toilette die mijn Disney-liefhebbende hart sneller liet kloppen.

Photobucket
Bambi Let’s Dream is een Eau de Toilette onder het motto ‘If you can dream it…’. Hij wordt omschreven als een ‘speelse, zinnelijke compositie, die dromen werkelijkheid laat worden en die op een subtiele wijze de magische uitstraling van de vrouw versterkt’. Anders gezegd: Dit luchtje ademt Disney!

Het flesje is natuurlijk al een droom op zich – Swarovski anyone, maar de geurnoten klinken ook meer dan verrukkelijk. In Bambi Let’s Dream zit simpelweg niets wat niet héérlijk klinkt. Ik noem: Kostelijke mango’s – mijn favoriete fruit samen met framboosjes -, wilde perzikbloesems, rode bosbessen, zachte crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder. In mijn gedachten droom ik al weg naar sprookjesland waar ze me de meest jummy toetjes voorschotelen. Stiekem vormt de geur zich al in mijn gedachten. Een fruitig, maar ook bloemig en warm melange van de heerlijkheden die onze aardbodem rijk is.

Photobucket
It’s clear to me: Ik moet zo snel mogelijk een bezoek brengen aan het Douglas filiaal in mijn buurt om Bambi Let’s Dream te aaien, knuffelen en besnuffelen. Om daarna even mijn bankrekening te checken of ik wel € 34,95 kan missen voor 50 ml goodness van een pareltje als dit. Waarna mijn bankrekening lachend naar me kijkt en zegt: ‘Eigenlijk niet, maar je kunt het toch niet laten’. If you can dream it… you have to buy it!

Ps. Als je geabonneerd bent op de Nederlandse Douglas nieuwsbrief mag je je heel gelukkig prijzen! In de nieuwsbrief van deze week vind je namelijk een waardebon voor een geursample van Bambi Let's Dream! 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio