Moo Moo, I miss you!

woensdag 11 juli 2012


En dan is je nieuwe dierenvriend ineens verdwenen. Zijn kamertje leeg, zijn water nog onaangetast op het schaaltje en het blikje kattenvoer uitgelikt tot het laatste restje. Moo Moo – want daar reageerde hij zo blij op – is gone and I’m the sad cat now. Tot mijn grote spijt heb ik zijn baasje niet kunnen vinden, niet op Amivedi en niet op Marktplaats, en gechipt was ons brave beestje ook niet. Er zat niets anders op dan hem weg te brengen naar het asiel in de buurt met een brok in mijn keel. Houden was geen optie, hoe graag ik het ook zou willen. Ik kan niets anders doen dan me afvragen hoe iemand zo’n lief beest nu niet zal missen?

Photobucket
In het asiel werd ons gelukkig beloofd dat er heel lief voor Moo Moo gezorgd zal worden en dat we ons echt geen zorgen moeten maken. Ze gaan nu twee weken lang op zoek naar de rechtmatige baasjes en als dat niet lukt, wordt de zoektocht naar een nieuw thuis gestart. Ik houd de website van het asiel in ieder geval met arendsogen in de gaten en hoop echt dat het nieuwe of het oude baasje iets van zich laat horen, anders slaap ik niet met een gerust hart. Moo Moo, ik mis je nu al hoor! <3

Ken je iemand in Brunssum en omstreken die op zoek is naar zijn/haar katertje? Wijs hem of haar dan alsjeblieft op het Amivedi profiel van Moo Moo, zodat hij zo snel mogelijk naar zijn echte thuis kan terugkeren. Dankjewel!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio