News from the sunshine state! (:

zondag 1 juli 2012

Photobucket
Hello sunshines!

Ik kan het niet laten om jullie stiekem even te updaten vanuit mijn zonnige vakantieoord: Tunesië! Inmiddels heb ik een bikiniafdruk die de komende drie jaar niet zal wijken voor een bruin kleurtje, hebben zandkorrels zich op de gekste plekken genesteld, heb ik een tropisch tintje en voel ik me heerlijk ontspannen. Wat is het lekker om niets anders te ‘moeten doen’ dan slapen, eten, zwemmen en zonnen met je lieve vriend naast je. That’s the good life, me gusta mucho! Ik zou jullie graag belagen met de nodige vlogs, blogs en ‘Oh-wat-is-het-hier-heerlijk-video’s’, maar helaas is het internet is Tunesië niet echt blogproof, alles behalve dat. Mijn moeder keek me al verbaasd aan toen ik mijn grote roze laptop in mijn al zware handbagage propte en mopperde nog: ‘Joyce, je gaat op vakantie. Niemand die het je kwalijk neemt als je een weekje ‘blogvrij’ hebt.’ And she’s right – dat heb ik niet gezegd mamsie! Máár natuurlijk mogen jullie wel de nodige video’s en foto’s verwachten als ik weer op Nederlandse bodem sta – waar ik nog lang niet aan wil denken, als jullie het me niet al te kwalijk nemen.

Photobucket
Op het moment dat jullie dit lezen, maandagochtend is my educated guess, stap ik op een quad in de Tunesische woestijn. Compleet in stijl natuurlijk: Met burqa-like roze hoofddoek om het ‘zand happen’ te voorkomen en te comfortabele en hoogstens oncharmante harembroek. Wish me luck, ik zweet nu al peentjes en dan te bedenken dat we ook nog een stop maken bij een struisvogelfarm! Wie verzint het?
Photobucket
Photobucket 
Bislemma en veel blote billengezicht piña colada kusjes,

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio