Video: Vlog Tunesië Day 1

maandag 9 juli 2012


Hoe heerlijk op vakantie gaan ook is, terugkeren naar je home base blijft bittersweet! Zeker als je nog nét iets langer had willen genieten van de warme zon, de heerlijke zee, het onbeperkte eten en het luxe hotelbed. Máár deze vakantie heb ik iets bedacht om te pijn te verzachten. Niet alleen voor mezelf, omdat ik door het videomateriaal heerlijke herinneringen op kan halen, ook voor jullie, omdat ik mijn afwezigheid van vorige week een beetje goed maak – althans, dat hoop ik! Vandaag ga ik dan ook mijn Tunesië vlogs inluiden met het gezellige beeldmateriaal van dag één!

Van het reizen naar Schiphol – oh my, oh my: helse rit – tot het wachten op ons vliegtuig waarin Sebas jullie een stiekeme rondleiding geeft door het vliegveld, van het vliegen over de Mont Blanc tot de tussenlanding op Djerba tót de uiteindelijke aankomst in ons heerlijke vakantieoord! Jullie zien vliegvelden, de woestijn, het zwembad, de zee, veel te veel voedsel, mijn ‘ik-ga-vliegen-look’ waarmee ik graag bewijs dat heus niet elke beautyblogger tot in de puntjes verzorgd en gemake-upt de lucht in gaat én ten slotte nog de prachtige Tunesische zonsondergang. Ik hoop dat jullie met me mee genieten! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio