Video: Vlog Tunesië Day 4

woensdag 18 juli 2012


Yes, ladies jullie zien het goed! Ik vergat zomaar onze derde vakantiedag te filmen, dus we hoppen meteen door naar dag vier. Don’t shoot me! Dit zal niet de meest spannende vlog ooit zijn – die eretitel zou ik mijn eigen video’s sowieso nooit toewijzen hoor – maar ach, strandvakanties zijn simpelweg  niet bijzonder actief. Ik bedoel: Je chillt, je eet, je chillt een beetje meer, je eet, je neemt een alcoholvrije cocktail, je chillt en je gaat weer naar bed. Wat jullie zien is ons uitstapje naar Sousse, een Tunesische badplaats met véél fake merkspulletjes, waar we een duik namen tussen de burqini’s en de daarop volgende Folklore avond in ons hotel, waar wij niet echt warm voor liepen haha. Maar hey, het is cultuur, Tunesische cultuur nog wel. Dusssss ook dit wordt gedeeld. Ik hoop dat jullie toch een beetje genieten!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio