Gastblog: Shopping on a budget met Beslist

zaterdag 4 augustus 2012

Door Kim Vos
Photobucket
Heerlijk hè, dat zonnetje? Eindelijk komt het wat vaker tevoorschijn. De zon staat bij mij altijd garant voor een goed humeur. Als de zon gaat schijnen, vergeet ik ineens de vele regendagen die we al hebben gehad! Ik ben vrolijker, heb meer energie en ben ineens veel vaker buiten te vinden … I love it! Zijn jullie ook al lekker aan het genieten?

Laatst heb ik een site bezocht, die ik graag met jullie wil delen! Soms moet je gewoon net even wat beter letten op je uitgaven. Heel Nederland verkeert in crisis, dus ook wij voelen dit soms! Maar als je toch nieuwe spullen nodig hebt, is het handig ze te kunnen vergelijken. Waar zijn ze het goedkoopst en wat vinden de mensen ervan die de spullen eerder al hebben gekocht. We willen natuurlijk geen miskoop! Ik dacht dat dit onmogelijk was, zoveel informatie over één product, maar het bestaat!

Photobucket 
Ik kwam uit op Beslist en wat vond ik dit handig! Ik was op zoek naar leuke zomerschoenen belandde bij deze website. Beslist is een vergelijkingssite die duizenden producten vergelijkt en toont. Je kunt het product vergelijken op prijs/kwaliteit-verhouding, je kunt recensies lezen van gebruikers van het product, maar ook geeft Beslist een overzicht in welke webshop het product het goedkoopst is. Super handig!

Mocht het zonnetje nu echt doorkomen, dan moeten we wel helemaal klaar zijn voor de nieuwste trends op fashion gebied! Ready for some tips girls?

Photobucket
Pastel
Zorg voor pastel! Iedereen zal het vast al wel opgevallen zijn. Kleur is de nieuwe trend. Pastel zie je tegenwoordig overal. In shirtjes, broeken, maar ook bij schoenen! Zo heeft Vans een speciale lijn schoenen met hele leuke pastelkleuren zoals groen, paars en roze. Als je dit matcht met dezelfde kleur nagellak dan ben je helemaal hip!

Photobucket
Colourblocking
Als je toch in bent voor net iets meer uitdaging, zou ik experimenteren met colourblocking. Het is al veel gezien op de rode loper bij de sterren. Zo dragen knalroze jasjes met een groene clutch. Ik vind het er super uitzien, maar het is wel gedurfd. Als je het toch iets rustiger aan wil doen kun je ook je knalroze blazer combineren met groene nagellak. Dit valt iets minder op dan een groene tas, maar je doet toch mee met de trend!

Photobucket 
Neon
Als je colourblocking nog niet shocking genoeg vindt, dan kun je kiezen voor de neonkleuren; Knalgele/roze/groene of oranje broeken. Ik vind het heel tof, maar voor mij iets te gewaagd. Mocht jij daar nu net zo over denken, probeer dan eens neon nagellak of lipstick. Dat is net iets minder schreeuwerig, maar toch opvallend en bijzonder zomers! 

Welke look past het beste bij jou?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio