Bubba with Glasses Blogteam #4: Romantic Fall

dinsdag 7 augustus 2012

Photobucket 
Het is en blijft een feestje om verrast te worden met sieraden. Zeker als die sieraden van een van mijn geliefde adresjes komen: Bubba with Glasses! Laatst was het weer zo ver. De bekende kleine bubbeltjesenveloppe viel geheel onverwachts door de brievenbus en ik werd verrast met heel wat moois. Telkens weer zijn de sieraden van Bubba bij mij een schot in de roos en ik draag ze met veel plezier! Deze keer ontving ik een romantisch medallion met een pastelgele roos, bijzondere chandeliers met spiegelende druppels én een lipstickring – als klein cadeautje! Zo leuk! En het mooiste is: Alles is uit de nieuwe collectie, dus nog volop op voorraad!

Photobucket
Lange, bronskleurige kettingen. Er is niets wat me zo aan Bubba with Glasses doet denken als lange, bronskleurige kettingen. Nu klinkt dat misschien heel zwaar beladen en negatief, maar het is alles behalve dat. Ik houd namelijk van ‘lange, bronskleurige kettingen’ – en dat was ook echt de laatste keer dat ik ‘lange, bronskleurige kettingen’ zal typen. Ook deze keer was ik maar al te blij dat er weer een pareltje op me te wachten lag. De Rose Necklace (€ 4,50) is een echte eyecatcher en staat zowel ge-wel-dig op dat ene pastelkleurige ombre topje, als op een mooie lichtblauwe wintertrui – daar bereid ik me toch alvast op voor, oeps. Deze ketting valt bij mij tot net onder mijn borsten en is niet verstelbaar. Wat ik zo bijzonder eraan vind is dat het roosje 3D is – noem je dat zo? – en echt ‘uit’ de ketting komt. Looks cute!

PhotobucketPhotobucket
Op de Mirror Earrings (€ 4,-) was ik op slag verliefd. In mijn ogen is dit namelijk de moderne editie van de o zo klassieke chandeliers. Nog steeds zijn deze wel erg dressy, chique en netjes, maar ze hebben toch ook wel een stoer randje. En hoe gaaf is het wel niet dat de ‘druppels’ van spiegeltjes gemaakt zijn? Ik kan alvast niet wachten deze oorbellen te dragen als de zon zich weer laat zien, lijkt me oogverblindend! Wel – dit moet ik even vermelden – zijn deze oorbellen behoorlijk zwaar en als ik zeg behoorlijk zwaar, dan overdrijf ik ook zeker niet. Deze zijn zeker niet bedoeld voor de tere oorlelletjes, maar meer voor de geoefende gewichtheffende oorlel. : D Desondanks zijn ze simpelweg drop dead gorgeous.

Photobucket
En dan het meest beautyblogger-waardige item: De lipstick double finger ring! Zo leuk! Ik was in een ver verleden al eens voorzien van een lipstickpen, maar een lipstick ring? Die ontbrak nog in mijn collectie! Ik voel me in ieder geval echt op en top beautybloggerproof met dit stickje aan mijn vingers. De double finger ring past me echt precies, wat een wonder is met mijn mini-vingertjes, hoera! Match made in heaven! Helaas, heb ik dit schatje nog niet kunnen spotten in de Bubba with Glasses webshop, maar zodra ik hem vind zijn jullie natuurlijk de eersten die het weten. Beloofd!

Photobucket
I told you: Sieraden van Bubba with Glasses ontvangen is een waar feestje! ( :
And that’s it: De drie nieuwe sieraden uit de summer/fall collection van Bubba with Glasses die ik met jullie mocht delen! Ze zijn stuk voor stuk weer geweldig leuk en het is Milou opnieuw gelukt om de meest ‘Joyceige’ sieraden eruit te pikken. Is dit dus niet helemaal je stijl? Vrees niet! Ook voor de rockers, bohemians en fashionista’s onder ons is er genoeg te vinden bij Bubba. Just take a look! Have fun shopping en vertel me vooral in de comments welke sieraden bij jou het meest in de smaak vallen! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio