In love with my new bikini - thanks to you!

vrijdag 3 augustus 2012

Photobucket
De titel says it all: Ik verliefd tot over mijn oren op mijn nieuwe bikini! Welke bikini dat is? Het Hollywood Pink River Island pareltje bien sûr. Na de reactie-storm op mijn ‘Help me choose a new bikini-artikel’ was het me duidelijk, meer dan duidelijk. De roze bandeau bikini was voor mij gemaakt, helemaal ‘Joyce’, de meest slimme keuze en daarbij ook nog eens buitengewoon mooi. Ik maakte jullie er behoorlijk jaloers mee, maar bezorgde jullie ook happy feelings door het hoge cuteheidsgehalte. Jullie beslisten, ik bestelde en nu ben ik een blij bikini-baasje! Let’s share the joy and look at some pictures!
Photobucket
Het heeft even geduurd hoor, totdat ik de knoop écht door kon hakken. Want tja, de witte Petal One Shoulder Bikini werd er niet minder mooi op en mijn obsessie was simpelweg moeilijk te bedwingen. Maar echt, ik wist het, jullie zijn het beste en meest eerlijke beoordelingspanel, maar zijn ook nog ongelofelijk goed in het mij overtuigen. Jullie weten me spot on te vertellen waarom ik ook alweer voor ‘dat ene’ item moet gaan en ik vertrouw daarop. Punt.

Photobucket
Zo ook deze keer en wat ben ik blij dat ik me alweer als ‘mak schaapje’ opgesteld heb. Ik heb een must-love bikini in een prachtig knallende Barbie-roze kleur en ‘zij’ is voorzien van een strikje, rouches én bloemetjes. Pas bij het uitpakken realiseerde ik me dat ‘ze’ echt niet nog meer Joyce-proof had kunnen zijn, terwijl jullie dat al lang wisten! Inmiddels heb ik wel al het broekje opnieuw besteld, omdat een kleiner broekje wel gewenst was om het pamper-effect te voorkomen, maar nu is hij compleet. Niet alleen compleet, maar ook picture perfect. Klap klap. Zon. Cocktails. Loungestoeltje. Perfect summer. Nothing less.

Ps. Ook verliefd? Ik snap je helemaal! <3 En geen zorgen, 'ze' is nog te koop hoor: In de sale bij Asos.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio