Great news: De geliefde Double Finger Lipstick Ring van Bubba is nu ook voor jullie te koop! (:

maandag 27 augustus 2012

Photobucket 
Het duurde niet lang. Voordat ik het wist gleden jullie steelse blikken over mijn vingers. En zeg niet dat het niet waar is, want dat is het wel. Jullie werden stuk voor stuk verliefd op mijn Bubba with Glasses Double Finger Lipstick Ring. Er was echter één klein probleempje waarmee jullie te kampen hadden… Het schatje was nog niet te koop in de webshop! Meteen wist ik wat me te doen stond. Ik was een vrouw met een missie: Dit lipstickje moest en zou ook de ringvingers van mijn lezeressen sieren. Hoe sneller hij in het Bubba assortiment opgenomen zou worden, hoe beter! Zo gezegd, zo gedaan! En raad eens? It’s for sale!

Photobucket
Zoals we van Bubba gewend zijn kost dit juweeltje ons geen fortuin – hail Bubba! De lipstick mag dan wel ogen als een Chanelletje, maar hey we houden de prijs van ons geliefde Catrice stiftje aan – tenzij jullie de eigenaresse willen spekken en sponsoren natuurlijk, dat mag altijd! Voor € 4,50 is deze Two Finger Ring namelijk all yours. Dat terwijl je er een sieraad voor in ruil krijgt dat niet te overzien is. Ha! That’s how we like our jewelry to be. Oogverblindend! : D

En nu zeg eens eerlijk: Wie van jullie gaat Bubba with Glasses per direct onveilig maken en ontdoen van hun lipstick-ringen buit? Ik bedoel: 'Er is maar een voorraadje van acht stuks. Dussssss treuzel niet te lang!' Let me help you! Hier alvast de direct link naar het pareltje - wenkbrauwwiebel!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio